Přejít na výpis diskuzí
Horor s batoletem Among the Sleep by měl vyjít na jaře 2014
15.11.2013 | Adam Homola
8 příspěvků
-
Věta by po úpravě mohla vypadat takto
Tesim se celkem, s dítětem (messiah?) tu nic nebylo, takze to bude svým zpusobem i originalně pojate.
povšimete si tzv. závorkového otazníku,který slouží jako zkratka pro výjádření celé věty -_-
př. Možná bylo Batole už v messiah,nebylo ? -
Reakce na Mickeyho Mutanta:
Jop. Přes všechny ty GGG, Jacky, joey a podobný Trossky má ještě smysl občas sem do těch diskuzí zavítat. Tu povídku jsem četl poprvý když mi bylo asi tak 12 v legendární sbírce "Tichá hrůza", zanechala na mě velkej dojem a když jsem viděl tenhle kickstarterovej projekt, byla to jasná volba mj. právě kvůli ní *14* -
Jeho koment se dá alespoň přečíst bez šifrovací tabulky. A nepíše ho ke každému příspěvku.
-
Že by Malý vrah?
-
wow a tvůj koment jde příkladem.. vy jste příbuzní?
-
Proboha, nemohl by sis to po sobě aspoň někdy přečíst? *7* Tvoje komenty jsou odpad, který zamořuje snad každou zdejší diskuzi. Jsi pro mě horší než všichni zdejší trollové dohromady, protože s těma je aspoň někdy sranda. Ale tohle, to už je fakt moc. Omlouvám se za upřímnost, ale už mě to fakt sere. *9*
-
Tesim, se celkem s ditetem pominuli (Messiah?) tu nic nebylo, takze to bude svym zpusobem i originalne pojate.
-
Několika pomalými, pevnými kroky vykročil doprostřed haly. Zvedl ruku do slunečního světla.
"Podívej se, maličký! Něco se tu třpytí. Hezké, viď?"
Skalpel.
(R.B.)