Přejít na výpis diskuzí
Hororovka DreadOut vás vystraší po indonésky
8.4.2013 | Petr Poláček
19 příspěvků
-
Proc... proc... proc by nekdo zabijel cas svyho zivota psanim takovych blbosti? =D
-
Super, teď mám jezevčíka na trenkách.
-
Ještě štěstí že jsem to neměl moc nahlas. Jinak geniální *3*
-
Já jsem to teda vyčóroval na už když to bylo na PS2 *1*
-
hmmm parada :-)
-
Dokážou vymyslet uchylárny dost velký :D V hororech hlavně nemám rád malý děti hlavně "holčičky" brrrr fuj to mě dokáže zastavit nachvilku srdce.
-
Omlouvám se ostatním za krmení trola, ale...
TheGGG, tobě PC scéna asi hodně leží v žaludku co?
Když si na tom trolení tak zakládáš, mohu prosím vědět význam? Přínos?
Jestli ti to pomáhá při léčení komplexu, nebo tě uspokojuje, když někoho tvé okaté a průhledné provokování nakrkne je mi jedno ;o) Mně zajímá, jaký má přínos tvé jednání zde na games pro nás diskutující. PS: Nevztahuje se ani tak na tento příspěvek, ale všeobecně.
Díky a hezký zbytek večera ;o) -
"Netroufnu si odhadovat, jak populární je ve zdejších kruzích čistě konzolová série japonských hororů Project Zero (Fatal Frame), ale jsem přesvědčený o tom, že by mohla být známá mnohem více, kdyby nebyla vázaná čistě jenom na konzole"
Pane redaktor, kdyby nebyla vázána jenom na konzole, ale vyšla i na PC tak bude známa lidem jako SKIDROW atd. Protože pcčkáři by to stejně vyčórovali. -
It is a trap!!
-
Ty jsi to zabil *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Bože! já se tak lekla :D. Né, interaktivní komiksy né.
-
Na podobných hororech je pro mně nejvíce hororová ta kamera, kdy nevidím co se pořádně děje. Asi to byl záměr proto, když bafne borec ze strany kde je postava a není dobře vidět tak se někdo i může leknout. Hlavně při běhu je to dost nepřehledné. To má nejspíše napomoci strachu kdy člověk běží a nevím pořádně kam.
- Raději FPS horor anebo kameru jako v Max Payne. -
Dívám se, že se dnes rozthl pytel s články o hrách z exotických zemí *4*. Jen tak dále.
-
Já už se od asijských hororů držím na deset kroků zpátky, nic mě nedokáže tak vystrašit, v tomhle jsou to naprostý mistři.
Kdyby to někdo chtěl risknout, přečtěte si tenhle korejský komiks.
http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=tue# -
Takovýhle hry mám rád. Jen škoda, že jich je tak málo *9*
-
Po indonésku? ... takže vlastně to na těch obrázcích je chlap. Tak to už se bojím.
-
Tak to vypadá jako sh!t.
-
vypadá a hraje se to skvěle, ale nevím jestli ty prachy seženou :(
-
Tak tohle mi nic neříká, a z toho ozvučení je mi na blití...