Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze je to horor a vydavaji to WOTC. No, tak asi nic.

• Horší než to co dělaj samotní Bioware to snad nebude.

• Tesime sa? :-) ja osobne som velmi zvedavy kedze povodna trilologia MS sa radi medzi top 5 u mna.

Troska ma ale zaujime, tak pomimo, ci niekedy vznikne hra kde bude asoon nejaky ten naznak toho ze osidlit inu planetu ludstvom predstavuje neskutocne tazkosti (ak si odmyslime pripadnych povodnych predatorov, neprirodzene geologoicke ukazi, avsak najvacsim problemom moze byt novy druh virusov, bakterii a vobec prisposobenie cloveka na nove prostredie. Nevadavno som konecne videl Alien Romulus kde co to naznacili ze ake je ludstvo vlastne zranitelne v nehostinnom prostredii vesmiru, zvlast veta ze nove choroba nakazy/v kazdom cykli. (cca tak nejak). 

Pripadne stalete samotne cestovanie vesmirom v generacnych lodiach kde postupne clovek/ludstvo ako take strati vlasy, zbledne im pokozka a tak dale -ako prirodzeny vyvin v novom prostredi bez slnka, bez potreby mat chranenu lebku/teda v podstate mozog vlasmi)

Vsak uz samotne pripadne osidlenie Marsu pripadne mesiacov sATURNU (a inych) zmeni casom ludi na cca novy druh, predstavte si ze taky Martan, povodne clovek, ktory sa ako povedzme 5 generacia narodena na Marse vyda na zem, kde jeho telo samotne bude mat tazkosti kvoly vacsej gravitacii nehovoriac o mesiaoch ktOre by mali este mensiu Gravitaciu, cize telo ludi obyvajucich dany mesiac by bolo na tom este horsie ak by prislo na Zem a to je len zlomok pripadnych problemov, uz som hovoril o virusoch a bakteriach ze? pripocitajme mutaciu a sme hotovy :D )

• TheGGG

Mara yama.... docela cool, trochu alien, trochu yuuzhan vong, rozhodně mám tyto biomechanical obludy rád 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit