Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohl bych se zeptat ideálně přímo pana Malchárka, jestli pamětníkovi doporučuje raději zahrát originál s Unofficial Oblivion Patch (UOP) nebo tenhle remaster (s nadějí na další oficiální patche)?

• cms.jakub-malcharek

Zajímavý dotaz. Spousta modů z původního Oblivionu funguje i na remaster, protože v základu to je ta stejná hra. Mozna by stálo ověřit, jestli náhodou UOP nejede i na remaster… 

Pamětník by si ale remaster měl užít i tak. Je to perfektní stroj casu, když od toho člověk neočekává víc než jen hezčí Oblivion s par drobnostmi navíc. 

• Děkuji za názor. Skutečně toto dilema řeším. Oblivion jsem hrál pouze jednou cca v roce 2010. A ještě jednou bych si ho rád zopáknul (měl jsem to v merku už před překvapivým vydáním remasteru právě). Podle toho, co jsem dohledal, tak UOP je pouze na originál , ale komunita dělá UORP (ekvivalent pro remaster) -> takže asi počkám na vyladění remasteru + UORP.

• uher

Lidi kupují pytle v zajíci a pak se diví. Navíc jde o produkt Bethesdy, takže to dopadlo podle očekávání...

• Psychotic

No, zrovna jsem to chtěl koupit, takže dík za info 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit