Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Až na to, že se odhaduje, že prodeje budou mnohem větší než u Diabla III (3,5 milionu v den vydání).
  • Veskoslav
    Základní hra stojí 40 euro. 60 euro je ta Deluxe verze či co. A stále tě to vyjde mnohem levněji než systém nákupu. Navíc tady by to dost zásadně ovlivnilo hratelnost. I TF2 byl kdysi placený, teď rýžují na kloboučcích a tunách předmětů, které zásadně ovlivňují hratelnost.

Jinak doporučuji si přečíst diskuze atd. Většina lidí je proti F2P modelu, protože ten přitahuje to "nejlepší", co komunita může nabídnout.

Jinak za Quake III jsem vyhodil 1599 a UT 2004 1399. Obě MP hry, kdy měly nějakou sranda SP část, která nebyla naprosto důležitá a kdyby nebyla, nic by se nestalo:) Takže cena je +- srovnatelná s ostatními MP hrami například.
  • Měl jsem možnost hrát betu overwatche a paragon. Pro mě jednoznačně vyhrál paragon. Pro mě je daleko zábavnější, akčnější a souboje jsou neporovnatelně delší. Hold zkušenosti Epicu jsou vidět
  • tady máš základní sadu zadarmo
  • Prostě 1500 je dost i hru od Blizzardu kord jenom za mulťák i když mě teď napadá vlastně, že EA chtěla za Battlefront 2500,- ? :D (+SeasonPass)
  • Pravda a jestli od toho hodně ekonomicky čekají, tak aby se potom nedivili. Na takový typ hry by se 100x více hodil obchodní model alias heroes of the storm. Taky si myslím, že to koupí jen ti nejzazobanější.
  • Shenkster
    Overwatch je pecka....mam za sebou asi 8 hodin. Sice mě to baví tak maximálně 2 hodiny v kuse a pak to vypnu, ale jinak celkově se to hraje skvěle, grafika je stylová, gameplay taky dobře vyváženej. Na každyho hrdinu platí jinej hrdina, levelovani atd atd. Battleborn mě vubec neoslovil, ale Overwatch zvažuju vážně koupit nebo předobjednat (kvuli Noire skinu pro Widowmaker *14* )
  • I kdyby jim to padlo na čtvrtinu, pořád to bude generovat mnohem víc, než jakýkoliv jiný MMORPG na světě. Subscribe ve WoW není totéž co zákazník, který jednou nakoupí konkurenční buy2play MMO.
  • Mě se líbí,jak nikdo moc neřeší, že Wowko imho padlo tak ke 2 mil hráčů celkově na světě...Prej období klidu ;) Adame ty jsi romantická duše ;) ;) Spíš to je imho kóma a docela jsem zvědavej, jestli jim to po Wodku ještě někdo sežere. Legie zatím vypadá stejně jak WoD. Plno slibů a pak skutek utek :(
  • Nevím, okem bratra slováka pravděpodobně pracujícího v Čr(není myšleno útočně :D) je 60 Eur hodně. Ale pro takového frantíka nebo němčoura není zase 60 euro tolik. Jinak na to,že naposledy jsem FPS MP hrál Jedi Outcast ešte na 56k internetu,tak mě Overwatch taky docela baví. Otázka je jak dlouho. Ale u Blizzu se nebojím, že by pravidelně nepřidavali mapy a nové classy.
  • Kinet1c
    Skusam OB Overwatch a je to dost dobre, az na to, ze to pre mna nie je tak dobre aby som platil 60eur. Je to vela, za MP only hru. Ten kto si ju kupi, ma vela penazi, alebo je blazon do tej hry, pretoze kazdy iny si podla mna dobre rozmysli, ci sa oplati vyhodit tolko penazi na to aby som mohol pobehovat na mapke a ostrelovat sa. To ide aj zadarmo. Postavy sa my celkom pacia, moja oblubena je Reinhartd, dufam, ze som dobre napisal :D.
  • Overwatche je stylizací přímo pro Číňany, Japonce, Korejce. Firma jde hlavně za výdělkem a ani už ne tak za nějakou originalitou.
  • Veskoslav
    Nesmíš kupovat na Steamu atd:) Nedávno jsem kupoval MW za 115 Kč a Ghost za 75 Kč. Obě krabičky.
  • Veskoslav
    Magicky mám stále doma, ale v tomto nesouhlasím. Je to virtuální legrace, takže kdykoliv to můžou vypnout, což sice u Blizzardu hrozí nejméně ze všech firem, ale pořád je nemáš fyzicky u sebe. I v Magicku máš základní sadu za určitý peníz. Tady ne:)
  • Smutne.
  • Lol taky generuje miliony a vpodstate jedine za co je tam "potreba" platit jsou skiny.
  • No tady, nějak ten model chápu:) Nemáš taky všechny Magic karty za 60 dolarů:)
  • A hlavně, že se všechny starší CoD prodávají za neodpovídající pálky a nikdy nejdou víc než -50% dolů. Aktivižní vyžírky.
  • Veskoslav
    Hearstone jsem podpořil cca 20 dollary. Jako většinu F2P her, co jsem kdy hrál a bavili mě. I když bych raději ocenil koupil full verzi za 40-60 dollarů a neotravovat se s nákupem jednotlivých balíčků atd.
  • Docela hustý, jak "mild" free to play model, jakej má Heartstone, dokáže generovat tolik peněz. Hraju to už dva roky a nikdy jsem neměl jakoukoliv potřebu ani necítil tlak něco platit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit