Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se líbí,jak nikdo moc neřeší, že Wowko imho padlo tak ke 2 mil hráčů celkově na světě...Prej období klidu ;) Adame ty jsi romantická duše ;) ;) Spíš to je imho kóma a docela jsem zvědavej, jestli jim to po Wodku ještě někdo sežere. Legie zatím vypadá stejně jak WoD. Plno slibů a pak skutek utek :(
    • I kdyby jim to padlo na čtvrtinu, pořád to bude generovat mnohem víc, než jakýkoliv jiný MMORPG na světě. Subscribe ve WoW není totéž co zákazník, který jednou nakoupí konkurenční buy2play MMO.
      • Nevím já např od té doby co lze kupovat gametime za goldy (ingame měnu),tak jsem do toho nedal ani Kč. Kdybych za to měl platit 12 euro měsíčně, tak se jim na to vyseru úplně a hodně dávno. A jelikož imho hraje teď už většina jenom veteránů, kteří hrají hlavně jenom wowko a z garrisony a dalších zdrojů jim doslova prší goldy,tak bych se divil, kdyby jim to generovalo zas tak moc peněz. Ale to je jen můj pocit/odhad. Třeba jsem vedle, jak ta jedle
        • kkING
          nekdo ten gametime od blizzardu musi koupit, aby ty si ho mohl koupit v aukci za goldy :-) a kupodivu je drazsi nez normalni game time 20e

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit