Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    ...Před Launchem zkazili značku skoro! Na druhou stranu první věcí je si to přiznat, za to chválím! Ted aby Fallout normální se všemu vyhl třeba omezení světa bylo dost na hlavu ! Respkt NPC. Nedovwedu si takové boty představit v offline hře. ( I když tohle je spíše snaha se zviditelnit a "omluvit" před další promarněnou záležitostí a mi ostatní budeme spíše vžít v dimenzi že žádný FAILOUT76 nebyl a je to :) )

  • Derp_1337

    Přesně tak.

    Tyhlety firmy (EA a spol.) jsou v experti v "sypání popela na hlavu". Bez ohledu na to, jak moc prohlašují, že litují svých chyb, hned při další přiležitostí udělají znovu to samé a budou doufat, že tentokrát jim to projde.

  • Ja sem Fallout 76 hrat dlouho nechtel, protoze sem nemel zajem o multiplayer a mikrotransakce, ale pak kdyz vysel na gamepassu, tak sem ho zkusl a bavil me mnohem vic nez Fallout 3 a 4, taky sem ho oproti trojce a ctyrce dohral (prolezl sem vsechny lokace). Muj jedinej dohranej first person Fallout krome FNV.

    Nakou tu stovku hodin sem v nem stravil a grafika+atmosfera nadherna, na zadny bugy si nepamatuju, multiplayeru a mikrotransakci sem si ani nevsiml. Pribeh sem moc neresil, nakej tam byl, ale jestli radi prozkoumavate krasnej, rucne udelanej postapo svet, tak tu hru vrele doporucuju zkusit.

  • Veskoslav

    Pořád nemá. Je to horší jak 3. i 4. díl. Graficky je to jako horší 4. díl. Chyby tam jsou stále. Po 5 hodinách to šlo z disku. Ale za vyzkoušení nic nedáš. 

  • Jsem si až tedka vsimnul, že fallout 76 je v gamepassu. Hral jste ho nekdo relativne nedavno? Má cenu si ho tedka zkouset, kdyz jsem hral ostatni fallouty, ale 76 jsem nikdy ani nezkousel? Zlepsilo se to nejak rozumne od vydani? Vzhledem k tomu, ze je v gamepassu v podstate "zadarmo", tak jestli to i tak neni moc velka ztrata casu?

  • Tak za tu největší blbost a to přehnanou monetizaci si na hlavu popel nenasypal. 

    Fallout 76 zabil ten koncept jaký tomu udělali.  Chtěli vytřískat co nejvíc a tak místo pořádného SP dílu udělali toto. No a světe div se (hahaha) nestálo to za nic. 

  • Jevo83

    Skor to vyzera ako reklama na game pass od cerstvej akvizicie😁

  • Takže se blíží nějaké velké oznámení? (TES6?). Protože zatím snad vždycky když si někdo začal sypat popel na hlavu a prohlašovat "dřív jsme dělali věci šaptně, jsme si toho vědomi, poučili jsme se a chyby nechceme opakovat" (ať už je to Molyneus, EA, Todd,...) tak to většinou předchází tomu, že nás budou chtít přesvědčit koupit něco nového, kde "už žádné takové potíže znovu nebudou. Fakt slibujeme"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit