Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mód už je v posledních verzích příjemně stabilní. Více zde - http://www.mnbl.eu/a-clash-of-kings/
  • Zdravim stiahol osm si mod ale cestinu v nom nemam kompletnu niektore fraze otazky a qvesty su v anglictine je niekde cestina pre tento mod ??
  • Taky přidám svou trošku do mlýna, koho Warband baví, rozhodně aspoň vyzkoušejte mod Floris. Docela tu hru překope a můžete se klidně stát i řadovým pěšákem ve vojsku a postupovat po "kariérním žebříčku" jako při vylepšování jednotek :D
  • Kozy
    Jestli neznáte doporučuji vyzkoušet ještě mody Full Invasion 2 a Persistent Frontier.
  • Jen jsem to tak zběžně prolít, ale ten mod se snad instaluje úplně normálně jako všechny ostatní, žádný script extender nebo tak něco jsem tam neviděl
  • up_er
    Tenhle mod zkousim uz od verze 0.4 a v kazde verzi je tolik chyb, ze se to neda prakticky hrat..jako nekdo zminil runtime error co chvili. A kdyz to chcete hrat na max detaily aby to bylo hezky, tak je nato potreba silnejsi pocitac(je tam toho fakt HODNE).
    Knizky doporucuju kazdymu kdo ma rad fantasy, je to top v zanru.
    • SixThe9th
      problem je v tom, ze takhle rozshale modifikace jsou brutalne zatizene na pamet, takze 2GB proste nestaci a to ani pri nastaveni Load textures on demand. Ja koukal, ze mi hra pada pokazde kdyz mam zkonzumovano cca 1.5 GB pameti.
  • SixThe9th
    No kdyby nebylo tohu runtime erroru pri kterem hra pada pokazde zhruba do 20minut od zacatku hrani (pricemz grafika je nastavena aby slapala na 111%), tak asi dobry pocin :((
  • nekromant33
    já už chci dvojku M&B :(
    a multiplayer kampaň!
    • Tak dnes je to přesně rok od oznámení Bannerlordu a všichni fanoušci očekávají info. :D
    • přesně už se nemůžu dočkat *4*
  • PravyMonty, ty si taky tupec, aspon upozorni ostatnych, ze pises spojlery, pretoze vacsina ludi necita knizku. Za toto by si si zasluzil ban a facku.
    • PravyMonty
      Jo? A víš, že nakonci R.U.R. ovládnou roboti svět, Turín spachá sebevraždu poté co zjistil, že se "obšťastňoval" se svou sestrou, Morgoth prohraje a Valar ho svážou a uvězní do prázdnoty, Mrakoplaš a Dvojkvítek zachrání Zeměplochu, nebo že Frodo vyhraje bitvu o Kraj?
      • PravyMonty
        Jo a zapomněl jsem dopsat toto: a poslední slovo ve slovníku je žvýkat a máš to! Tos nečekal co.
      • A vrahom je záhradník!!
      • Som rad, ze si gramotny, ale nie si jediny co cita knihy. To, ze napises dolezity spojler tam kde ho nikto necaka je ubohe (ak nemas nicim prispiet do diskusie o tomto mode tak nepis). BTW, GOT rpg bol ultra shit, rovnako aj strategia a knihy sa vlecu ako "hovna", same nezaujimave intrigy, serial je lepsi. Rovnaky nazor mam aj napr na Lord of the rings, taktiez su filmy o triedu lepsie ako knihy. Holt nebavi ma citat knihu len aby som vedel co sa stane v serialy, ked filmove ponatie je v tradicnej HBO kvalite.
        • vlastik.plaminek
          Tak hlavně, že tam máš kozy a rubačky, co? Je fakt, že GoT je místama utahaná, ale o Lotru to může tvrdit někdo s trpělivostí pětiletého děcka. Holt, někomu stačí ke štěstí málo. Ještě napiš, že na to čumíš s dabingem (nejlíp slovenským - nic proti, ale dabing máte fakt shitný) a završíš to úplně. Jo a jenom tak mimochodem - Harry je viteál, zabije Voldemorta a Han střílel první.
  • PravyMonty
    Náhodou to RPG bylo boží, a to jak příběhově, tak i graficky a hratelně(Mě ten bojový systém náramně bavil, takže nechápu proč na něj všichni nadávají.).
    A když to tak vezmu, tak bastardi jsou v Písni ledu a ohně nejlepší postavy, !SPOILER!viz.Jon ?Sníh?(Škoda, že pravděpodobně zemřel.), Joffrey(Také škoda, že zemřel...), bastard z hrůzova.!KONEC SPOILERU!
    A jestli mi tu někdo napíše, že spoileruju, tak si může thnout nožičkou, jelikož poslední kniha vyšla před dvěma roky.

*upraveno*

P.S. Mod se jmenuje clash of kinga = název knihy, takže to na seriál asi moc neodkazuje.
    • rpg bylo podle mě taky super jen ta grafika byla hrozná
    • No ty budeš kus vola, fakt. Ještě pod to napíšeš, že si uvědomuješ, že to pro lidi spoiler je, ale stejně to nedáš do tagu.
      • spoiler by spíš byl kdyby napsal která z postav do konce poslední knížky neumře :D
    • leon87
      Což o to, že poslední kniha vyšla před 2 roky. Hádám, že jen polovina co sleduje seriál, (ba to ani možná ne) čte knížky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit