Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mód už je v posledních verzích příjemně stabilní. Více zde - http://www.mnbl.eu/a-clash-of-kings/
  • Zdravim stiahol osm si mod ale cestinu v nom nemam kompletnu niektore fraze otazky a qvesty su v anglictine je niekde cestina pre tento mod ??
  • SixThe9th
    problem je v tom, ze takhle rozshale modifikace jsou brutalne zatizene na pamet, takze 2GB proste nestaci a to ani pri nastaveni Load textures on demand. Ja koukal, ze mi hra pada pokazde kdyz mam zkonzumovano cca 1.5 GB pameti.
  • Taky přidám svou trošku do mlýna, koho Warband baví, rozhodně aspoň vyzkoušejte mod Floris. Docela tu hru překope a můžete se klidně stát i řadovým pěšákem ve vojsku a postupovat po "kariérním žebříčku" jako při vylepšování jednotek :D
  • PravyMonty
    Jo a zapomněl jsem dopsat toto: a poslední slovo ve slovníku je žvýkat a máš to! Tos nečekal co.
  • A vrahom je záhradník!!
  • Tak dnes je to přesně rok od oznámení Bannerlordu a všichni fanoušci očekávají info. :D
  • Neposunul, ale rozhodně silně prohloubil postavy :) a to je minimálně za mě rozhodně plus :)
  • vlastik.plaminek
    Tak hlavně, že tam máš kozy a rubačky, co? Je fakt, že GoT je místama utahaná, ale o Lotru to může tvrdit někdo s trpělivostí pětiletého děcka. Holt, někomu stačí ke štěstí málo. Ještě napiš, že na to čumíš s dabingem (nejlíp slovenským - nic proti, ale dabing máte fakt shitný) a završíš to úplně. Jo a jenom tak mimochodem - Harry je viteál, zabije Voldemorta a Han střílel první.
  • Rhulad
    Nejlepší je stejně Malaz.
  • MidnighT91
    Jo vidíš to, jsem se kdysi díval na filmy Noční, Denní hlídka a říkal jsem si tenkrát že si to rozhodně musím přečíst, ale úplně se mi to vykouřilo z hlavy...
  • Som rad, ze si gramotny, ale nie si jediny co cita knihy. To, ze napises dolezity spojler tam kde ho nikto necaka je ubohe (ak nemas nicim prispiet do diskusie o tomto mode tak nepis). BTW, GOT rpg bol ultra shit, rovnako aj strategia a knihy sa vlecu ako "hovna", same nezaujimave intrigy, serial je lepsi. Rovnaky nazor mam aj napr na Lord of the rings, taktiez su filmy o triedu lepsie ako knihy. Holt nebavi ma citat knihu len aby som vedel co sa stane v serialy, ked filmove ponatie je v tradicnej HBO kvalite.
  • Tak moje chut na hru o trůny byla trochu zchlazena. Už toho sci-fi a fantasy mám poslední dobou dost. Ale jestli tě oslovila "východní filosofie" rozhodně doporučuju Lukjaněnka a toho jeho žáka, tedy - Noční/Denní/Temná/Šerá/Poslední hlídka. Alespon první dvě za to doopravdy stojí.
  • rpg bylo podle mě taky super jen ta grafika byla hrozná
  • naprosto tě chápu.. ale to je přesně to co autor zamýšlel, ukazuje tvrdou realitu, kde neexistuje čestně vyhrát/prohrát (to jsou pohádky), ale přežít.
  • přesně už se nemůžu dočkat *4*
  • Kozy
    Jestli neznáte doporučuji vyzkoušet ještě mody Full Invasion 2 a Persistent Frontier.
  • MidnighT91
    Hmmm záleží na tom z jakého pohledu. Pro mě ne protože díky své atmosféře a zasazení do slovanských zemí je zaklínač můj šálek kafe. Hra o trůny má úplně jiné kouzlo, ale rozhodně je to po Vědmákovy moje druhá nejoblíbenější fantasy. Pravda je že jsem jich moc nečetl, takže žádnou další fakt dobrou fantasy neznám a budu rád za doporučení...

Edit: na Hře o trůny mi vadí, jak se s tím autor nesere a bez varování ukončuje zajímavé příběhové linie, viz rudá svatba. (někomu se právě to líbí ale já to prostě nepřekousnu).
    Rhulad byl rychlejší a má pravdu je to západní fantasy a jako takové má obrovskej celosvětovej hype. Dokud jsem si sám nezahrál prvního zaklínače (asi rok, dva po vydání), tak jsem neměl páru že nějaký Sapkowski existuje a teď jsou to pro mě jedny z nejlepších knih jaké jsem kdy četl...
  • Rhulad
    Podle mě ne. Je to silně hypovano. Knižní série má dobré v podstatě jen tři knihy a pak konec. Autor v posledních dvou dílech nic nevymyslel a děj nikam neposunul.
  • PravyMonty
    Jo? A víš, že nakonci R.U.R. ovládnou roboti svět, Turín spachá sebevraždu poté co zjistil, že se "obšťastňoval" se svou sestrou, Morgoth prohraje a Valar ho svážou a uvězní do prázdnoty, Mrakoplaš a Dvojkvítek zachrání Zeměplochu, nebo že Frodo vyhraje bitvu o Kraj?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit