Přejít na výpis diskuzí
Hra o trůny ožívá jako modifikace pro Mount and Blade: Warband
26.9.2013 | Ladislav Loukota
32 příspěvků
-
Jen jsem to tak zběžně prolít, ale ten mod se snad instaluje úplně normálně jako všechny ostatní, žádný script extender nebo tak něco jsem tam neviděl
-
Tenhle mod zkousim uz od verze 0.4 a v kazde verzi je tolik chyb, ze se to neda prakticky hrat..jako nekdo zminil runtime error co chvili. A kdyz to chcete hrat na max detaily aby to bylo hezky, tak je nato potreba silnejsi pocitac(je tam toho fakt HODNE).
Knizky doporucuju kazdymu kdo ma rad fantasy, je to top v zanru. -
Tak dobrej jako Zaklínač?
-
spoiler by spíš byl kdyby napsal která z postav do konce poslední knížky neumře :D
-
No ty budeš kus vola, fakt. Ještě pod to napíšeš, že si uvědomuješ, že to pro lidi spoiler je, ale stejně to nedáš do tagu.
-
No kdyby nebylo tohu runtime erroru pri kterem hra pada pokazde zhruba do 20minut od zacatku hrani (pricemz grafika je nastavena aby slapala na 111%), tak asi dobry pocin :((
-
Což o to, že poslední kniha vyšla před 2 roky. Hádám, že jen polovina co sleduje seriál, (ba to ani možná ne) čte knížky.
-
já už chci dvojku M&B :(
a multiplayer kampaň! -
PravyMonty, ty si taky tupec, aspon upozorni ostatnych, ze pises spojlery, pretoze vacsina ludi necita knizku. Za toto by si si zasluzil ban a facku.
-
Náhodou to RPG bylo boží, a to jak příběhově, tak i graficky a hratelně(Mě ten bojový systém náramně bavil, takže nechápu proč na něj všichni nadávají.).
A když to tak vezmu, tak bastardi jsou v Písni ledu a ohně nejlepší postavy, !SPOILER!viz.Jon ?Sníh?(Škoda, že pravděpodobně zemřel.), Joffrey(Také škoda, že zemřel...), bastard z hrůzova.!KONEC SPOILERU!
A jestli mi tu někdo napíše, že spoileruju, tak si může thnout nožičkou, jelikož poslední kniha vyšla před dvěma roky.
*upraveno*
P.S. Mod se jmenuje clash of kinga = název knihy, takže to na seriál asi moc neodkazuje. -
Kdyz uz nijak, jinak Aspon jako mod ano.
-
Skvělá hra a ještě lepší knihy, dokonalá kombinace. Po dlouhé době to zas nainstaluju...