Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Nojo... prostě to funguje dvěma cestami, jak negativní i pozitivní.

  • michaelfoucault

    Vytvořte si konečně hráčské odbory. 

  • Daver

    Řekl bych, že tohle podporuje jednu myšlenku, kterou vyřknul na twitteru jeden vývojář. Lidé nemají jak kontaktovat vydavatele/developery a mají pocit že jejich hlas bejvá nevyslyšen. Proto pozitivní review bombing, proto negativní review bombing. Jak jinak dát na vědomí, že se ti daná praktika nezamlouvá?

    • tomwolf

      jednoducho...staci pouzit sedliacky rozum a nekupit hru...

    • Presne tak. Písať do diskusií, dať aj dôvody, logické argumenty a dokázať svoju morálnu prevahu je vývojárom ukradnuté. 

      Taktiež neexistuje žiadna pevná hráčska komunita. EA je najnenávidenejšia spoločnosť a predaje jej neklesajú. 

      Problém je v tom, že množstvo obchodov, či spoločností poskytujúcich služby utrpí, ak si poštvú klientelu. Len v hernom priemysle to nevadí. Ospravedlňujú sa za sexy ženy, či nedostatočné vyobrazenie LGBT a podobné nezmysly, lebo spoločnosť je chorá, ale akékoľvek praktiky použijú (mikrotransakcie, 248 mini DLC, ignorácia opráv chýb, klamlivá reklama, atď, atď) tak z hráčov sa v podstate stávajú rukojemníci vývojárov a distribútorov. 

      A je nezmyselné povedať, ak sa ti to nepáči, nekupuj. Ak sa mi nepáči skriňa, mám doslova stovky iných, ktoré si môžem kúpiť. Aj malé mesto má niekoľko pizzérií z ktorých si vybrať, keď mi v jednej nechutí. Ale v hrách nie je dostatočná konkurencia. Nekúpiť zlú hru je samozrejmé. Ale keď niekto žiada zmenu pri celkom dobrej hre, tak je hneď troll, uplakané dieťa, entitled generation, niekto kto chce niečo za nič a podobne. Proste trollovia (neviem či platení, alebo sú len tak naivní), vývojári a žiaľ aj redaktori herných webov sa spoja, aby zhovadili, či zosmiešnili ľudí, ktorí niečo žiadajú. V podstate na strane hráčov nie je nik. Takže hľadajú akékoľvek spôsoby. 

      • tomwolf

        dobrych hier je kvantum....toto su len dalsie vyhovorky ako ospravedlnit svoje detinske spravanie(a ano je to tak)...kto hru chce podporit tomu je jedno kde si ju kupi(idealne tam kde najviac podpori vyvojarov, pripadne ma istotu ze nebude mat problem so spustenim(gog))...vsetko ostatne su len trapne vyhovorky ludi bez vlastneho nazoru ovplyvnenich pseudoyoutubermi a inym odpadom spolocnosti...odkedy existuje gog a po novom dalsie sluzby ci uz discord alebo epic nevidim najmensi dovod podporovat valve ktore na uzivatelov z vysoka kasle...ale vy sa budete radsej aj tak ohanat blbostami ako forum,ačivmenty a ine zbytocnosti ktore ku hraniu nepotrebujete nedajboze cloud systemom ktory je na steame maximalne rozbity a uz x krat som prisiel o savy....a mohol by som pokracovat do rana

        • Áno, preto aj keď kupuješ auto je hlavné aby jazdilo, že ti dajú náhradné pneumatiky, alebo dlhší servis, či zahrnú do ceny nadštandardnú výbavu, to sú nepodstatné blbosti, ktoré nik nepotrebuje k tomu, aby sa dostal z bodu A do bodu B. 


          Ak si si všimol, tak som písal všeobecne ku všetkému, že hráči nemajú ako dať najavo svoje rozhorčenie nad čímkoľvek. A takýto trollovia len nezmyselne podporujú vývojárov v tom, aby držali platiacich zákazníkov ako rukojemníkov. Pretože či máš ačívmenty, alebo nemáš, tak je ti to jedno. Či máš 20 klientov, alebo jedného, tak ti to je jedno. Tak prečo sa vôbec ozývať a nenechať to nech si to medzi sebou v rámci možností vybavia tí, ktorým to nie je jedno a vývojári. Nechápem takéto detinské trollovanie na príspevok, ktorý hovorí vo všeobecnosti na vzťah klient - vývojár/ distribútor. 

          Je prekvapivé, ako niektorých egoistov ani nenapadne, že ľudia majú rôzne preferencie. Akože niekto si objedná pizzu domov, niekto ju zje na stojáka pri okienku a niekto chce príjemné prostredie reštaurácie. Veď pointa je tá istá, nie? Zjesť pizzu. Ale to by bola uniformita rovnakého konania každého jedinca. A to nebolo dokonca ani za komunistov. 


          A konkrétne k tvojmu argumentu - nie, nie je to jedno. Keď mám 200 hier na Steame, tak v žiadnom prípade nie je jedno kde mám iné hry. A niečo ako exkluzivita Epicu je proti férovým pravidlám voľného trhu. To nie je exkluzivita na platformu, ako PC, či PlayStation. To je exkluzivita na obchod, akože mlieko kúpiš v Bille, ale nie v Lidli a Tescu. Ale opakujem, príspevok bol k možnosti vyjadriť sa, respektíve ovplyvniť vydavateľov, ale to ti zjavne ušlo.  

  • uher

    Hned se mi vybavila scénka z jistého českého filmu:


    "Moc hodný lidi tady maj. Chvilku tě milujou, chvilku kamenujou..." 😀

  • BoB.2

    Shořel starej barák hrůza ve světě nemají lidi co žrát, války ,kácení pralesů, znečišťování oceánu ...na světe jsou horší věci.

    • Veskoslav

      Bobe, chápu, že jsi nevytáhl svou českou dušičku z naší země, ale jsi upřímně dost buran. Zaprvé je to naprosto nádherná stavba. Za druhé, je mi upřímně jedno, jestli je miliarda hladových. 99 % z nich si za to může samo svým stylem života. Největší znečišťovatelé oceánů jsou Afrika a Asie. A ano, je mi mnohem milejší přispět na naši historii než na nějakého "černouška"...A války? Tím tuplem mě netrápí. Polovina kvůli penězům a zdrojům, druhá náboženská. Má mě trápit, že se černoušci či muslimové mezi sebou zabíjejí? Ne, fakt mě to netrápí. Co mě trápí je například totálně zničený Damašek. Nádherné město před "intervencí" Západu a podpory "demokratické" opozice. Ale chápu BObíku, jsi jenom další z jednoduchých lidí, co "sdílení" podobné řetězové kraviny..

      • Omg ty jsi absolutně mimo... Přečti jsi třeba knihu Faktomluva. Třeba pochopíš co je to racionální uvažování a krytické myšlení...


        Damašek? Dyť si ho Syřané a především SAA zníčili sami!!!!! Ty vago ty sem nelez. Radši si běž přečíst další warhammer knihu - produkt západní kultury! 

        Lidi jako vy jste fakt vtipné karikatury na život. :D

      • BoB.2

        Jedno je můj názor,druhy je tvůj názor evidentně se neshodneme. Nazývat mě buranem jenom proto že si vážím víc lidského života než starýho baráku.

        • Veskoslav

          Ach ta sluníčková naivita...Některé lidské životy nemají absolutně žádnou cenu. Kvůli svým činům. Není lidský život jako lidský život. A ano, stále si myslím, že jsi buran, když tuto nádhernou katedrálu nazýváš starým barákem. 


          A buran značí jenom to, že prostě jsi takový "vesničan 21. století". A není to o shodě nebo podobné kravině. Tobě prostě nedošlo, že za dobu existence toho "starého baráku" zanikly stamiliony životů, bezvýznamných životů, které absolutně nijak nezasáhly do našich budoucích životů atd. Pokud by lidé jako ty u nás uvažovali stejně hloupě, nikdy by se neopravilo po požáru Národní Divadlo. Nebo taky mělo prostě spadnou, že to byl "starý barák"? Navíc už jen ten nesmysl, že na jednu stranu stavíš barák, oceány i "hladovějící" černochy spíše vypovídá o Tobě. Doporučuji si prvně zjistit, kolik Evropa a USA narvali prachů do ochrany a nebo do Afriky. Tam se utopilo tolik peněz, že by se z toho mohlo v každé vesnici postavit jedna taková Katedrála a ještě by zbyly peníze na pořádného lektora angličtiny, aby jsme zase příště nemuseli číst, jak se Bob ptá, jestli to bude v češtině:)

          • Meow

            „Nektere lidske zivoty nemaji absolutne zadnou cenu“ 


            Ehm, coze? 

            • Veskoslav

              Jistě. Nebo my chceš tvrdit, že tvůj život má stejnou cenu jako život vraha například? Pokud si to myslíš, tak máš o sobě docela nízké mínění.

          • Tak za prvý za hlad v Africe nemůžou jenom obyvatele, ale hlavně my Evropané. My jsme tam začali dělat kolonie a tak způsobili ekonomický kolaps. Za B je pravda že v Africe se hodně těží a znečišťuje příroda, ale to těží evropské společnosti které využívají situace která se jim naskytla a dávají dělníkům nízké platy. Ti s tím nic nezmůžou protože nic lepšího není. Výhodné ne? Myslím že jediný buran jsi ty, jestli je ti jedno že tam ti lidé umírají hlady. Ty máš svoji katedrálu a ostatní jsou ti u ******.

            Myslím že bys takhle nemluvil kdybys byl jedním z nich. Když budeš tvrdit že si za mohou sami a ať si tam klidně chcípnou bych si dovolil tomuto jevu říkat rasismus. Myslím že to do tý tvý palice naházel Okamura a spol. Je skvělý že po naší matičce zemi kráčí hromada idiotů a sobců, kteří se nechají snadno zmanipulovat. Hlavně že máme krásné památky, ale tam v Africe ať si umřou. Přeji hezký a zase naviděnou.

            • Veskoslav

              Doporučuji si zjistit, kdo v současné době nejvíce těží a investuje v Africe. Malá nápověda, poskokuje jim tam nás věčně ožralý prezident.. A ne, při tvé naivní stupiditě fakt nevolím SPD a Pitomie je Pitomio. 


              A nebo vysvětli mi, jak při několika hladomorech se počet obyvatel několikanásobně zvýšil? Povídej přeháněj. Za to taky může Evropa nebo naprostá ne zodpovědnost Africanů? Nebo zjistí si, jak to vypadá teď v té rasistické JAR. Nebo Zimbabwe. Povídej, přeháněj. A ano, kdyby na jedné koleji bylo 20 černoušků a na druhé Evropan,vyberu si Evropana. 


              A není to rasismus. Poslední vyspělá země v Africe šla dolů tak rychle jako trenky nadrzeneho puberťáčka při prvním sexu...


              A ano, Afrika je mi ukradená. Do doby než sluníčka a podobní blázni ji nastěhuji do Evropy... Pak budeme všichni šťastní. 

              • ALHAZRED

                Reakce na příspěvek:

                Rieši sa tu katedrala v Notredame, a niekto zabije "No a čo, ludia v afrike nemaju čo žrať" :-DDD

                Nabuduce sa bude riešiť hladomor v afrike a Bob zabije -No a čo, veď na Marse nie je voda...OOOMG

                Nechcem nikoho sudiť, ale nemôžme sa za to trošku aj sami?

                Každy za seba a pre seba. Ano v afrike je hlad, ale ty černosi nechcu riešiť problem doma v afrike, nie, oni pridu do europi, aby sa mali lepšie, so svojou mentalitou, ktora ten hlad zapričinila, pretože, nemam čo žrať, ale to neznamena že nebudem mať 7 deti... a europa sa o mňa postara atď atď...

    • MalyZeli

      No to sice jo, ale i tak to zaboli kdyz je to nejnavstevovanejsi pamatka v Parizi...  By me zajimalo jestli bys taky odkazoval na jine udalosti kdyby ti shorel napr barak.

  • Doufám, že místní redakce tento krok zcela odsoudí  a Steam ty recenze vyfiltruje.

    • tomwolf

      unity sa skor dostalo uznanie ktore si zasluzi...ano na zaciatku to bola katastrofa koli technickym problemom...ale s odstupom casu je to jeden z najlepsich dielov serie a v niektorych ohladoch aj najlepsi...aj mnohe hry v minulosti boli odsudzovane vo svojej dobe a dnes su to v podstate herne legendy a uznavane ako jedny z najlepsich

  • Ten se taky bude mazat/skrývat nebo vadí jen ten negativní?

  • WalkingWad

    A přitom všude čtu, že info tom, že by AC mělo pomoci při rekonstrukci je jen hoax... Konkurence o tom měla dokonce článek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit