Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třídy měla tak maximálně zbroj. ;)
    Je to otrocký překlad a anglicismus, pro který není důvod. :(
  • Diky Bio od vas uz jednoho Sheparda v oblibe mam, toho stredovekyho neberu. Warden4ever
  • Drom
    protoze jsi to hral na easy *3*
  • V DA byly taktický souboje?:D
    Já sem nák nepostřehl že bych musel před si bojema či při nich nák přemejšlet a vybírat z tý "bohatý" a "pestrý" nabídky skillů.
  • ME3 tiež nebude? hmm.. a pre pychalov viem po anglicky nemam problem ale je to uplne iny pocit hrat v preklade...
  • Porstě nebude, stejně jako u mass effectu 3... EA jsou holt *urvy lakomý
  • Nemůžu si pomoct, ale ten grafickej styl dvojky se mi prostě nelíbí...
  • smejki
    už chybí jen katany *1*
  • smejki
    vždycky se říkalo oboje *2*
  • No jenže DA 2 je pokračování již zavedené série. A DA nastolilo nějaký směr jakým se má tato série ubírat. Nemám nic proti evoluci ele pokud v jedničce nastolily nějakou vizy bylo by poněkud divné to překopávat. Navíc pokud si vzpomínám tak říkaly že to má být nástupce Baldurs Gate ne? Ale jak si říkal nemusí to být na škodu pokud se to vyloženě nezvrtne. A Jade Empire byla mlátička s RPG prvky. Kvalitní hra ale ne čisté RPG, podle mě teda.
  • Drom
    Co jsem mel moznost si zahrat na pragofestu, tak se na DA2 tesim, Bude to lepsi nez 1. Takticke souboje jsou jeste lepsi a dynamika v grupe funguje suprove. Uz aby to vyslo.
  • akčnějčí souboje nemusí vždy být na škodu...jesli to budou něco jako u Jade Empire budu spokojený
  • hurda
    Vždycky se říkalo povolání, proč tento blbej překlad?
  • Já nevím ale mě to přišlo strašně klišovité. Vůbec celé DA 2 mi připadá jako více akční a celkově taková popcornová zábava. Sám si sice rád občas zahraji takové hry na oddech ale od DA 2 jsem to tedy nečekal. Ale vše rozhodne demo. Nečekám sice že se z toho stane mlátička ale příklon k více akci mě znepokojuje. Ale co když to nevýjde konkurence je vždy velká.
  • Taky mi to video připadlo zbytečné.
  • claymen
    Nechybí vám trochu ty CGI co byly k jedničce? To jak šli pro sacred ashes mám možná pořád někde uložené :D Nebo to s tím wardenem, jak jenom otevřel ty dveře :D
  • MrSanta
    Ale no tak, nebuďme zas tak přísní. Alespoň si člověk prohlédne změněný styl zbrojí a konečně i zahlédne mágovskou "fatalitu". Mě se to video celkem líbí, ale co já můžu povídat. Jsem BioWare fanboy...
  • Amylee.Anderson
    Ten válečník s tim dvouručákem hází jak zloděj s dýkama...
  • jak nebude, kdyz tady na tiscali jasne pisou, ze bude...
  • Ne nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit