Přejít na výpis diskuzí
Hráčům PC verze Bulletstorm vadí omezené možnosti nastavení
25.2.2011 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
PCčkáři tak co říkáte na Bulletstorm?? Teď se neptám na možnosti nastavení, ale na hru samotnou...?
-
-
Dohrál jsem to na plné Detaily a ovládání uplně v pohodě.
Za celou hru žádnej BUG nebo nějakej problém.
Jen škoda že ta hra nema volnější svět nebo tak něco.
Hraje se to dobře ale po čase je to furt stejné a začíná to bejt ke konci nudné.
Stáhnul jsem to.
Ale až budu mít prachy ta si to koupím kůli Multiplayeru.
Když sem víděl na youtube jak to tam řežou ve 4 lidech. -
Nějakej smoothing mi je u prdele, ani jsem si ho nevšiml... jinak hra je to, pro mě, naprosot parádní. První co mě napdalo, když jsem to začal hrát bylo, že je to snad už ten novej Duke. Silácký řečičky, namakaný charaktery (tentokrát ne takový karikatury jako v Gears), víc než povedenej dabing hlavní postavy, člověka opravdu baví vymejšlet různý hovadinky, aby zabil co nejvíc lidí najednou. Navíc grafická stylizace je skvělá... až člověk chvilkama žasně, co ještě ten Unreal engine ze sebe ždíme. Po dlouhý době launch hra co jsem koupil, ale nelituju ani trochu. Jediný mínus vidím ve službě Games for Windows... utrpení a hrůza!
-
-
Vzhledem k tomu ze za Bulletstorm nemam v planu dat vic jak 300,- tak me to az tak netrapi. Co ocekavaji PC hraci za sve penize uz evidentne nejaky cas vyvojare nezajima.
-
-
Krute... smutne... a zial pravdive.
-
-
FPS s mouse smoothingem ? fail..
kdo pak ma ty sracky hrat kdyz se mys chova jako gamepad -
-
Tak to nehraj proboha, když je to takový blok... pořád si PCkáři stěžujou (jak se jim ubližuje) už mě to vážně sere. Nebo tu je ještě jedno řešení a to je, že si zvykneš, takže hodně štěstí. Doufám, že budu mít alespoň 100x mínusko.
-
-
Děkujeme za dementní příspěvek. Další prosím.
-
-
Aha neumíš si přiznat pravdu? Ještě mi řekni, že nejsi mezi tím zástupem lidí co si neustále stěžujou...
-
-
lidi si budou stezovat, pokud je NA CO stezovat - v tomto pripade je, takze si MUZOU stezovat
-
-
-
Vysla-li hra na PC, mela by na nem splnovat urcite standarty, ktere hraci u FPS opravnene ocekavaji. Smoothing vyrazne ovlivnuje hratelnost, nejde jen o nejakou vizualni drobnost. Neber si to nejak osobne a nevyvolavej zase zbytecny flame. Jestli si hru na PC nekdo predobjednal, chapu ted jeho rozhorceni...
-
-
presne tak dnes kdyz vyjde hra na konzole tak a menu, interface a ovladani uzpusobene kozolim, kdyz vyjde hra na PC ma menu, interface a ovladani uzpusobene kozolim, taky vam to prijde ne uplne normalni ? :))
-
-
a tobě by přišlo normální dělat několik verzí menu? pokud je pohyb menu udělat tak, aby bylo menu ovladatelné na všech platformách, tak se to udělá. prostě kompromis. tomu se nevyhneš, když je hra dělaná na všechny platformy... snad nechceš tvrdit, že kdybys dělal hru na všechny platformy ty, že by ses dělal s různým GUI...
-
-
A proč ne? Zrovna GUI není tak pracné a časově náročné jako třeba optimalizace. No jo, ale to by se nesměly rvát miliony do marketingu místo do pořádného betatestu, že. Netuším, proč by GUI mělo být stejné. Mobilní telefony ho také nemají stejné a pokud někdo na ně dělá soft, dělá ho pro každou platformu zvlášť.
-
-
-
Ano, ale ty si nevšímáš toho, že hratelnost se v poslední době přibližuje více konzolovému hraní? Neříkám u všech her, ale většina takové náznaky má.
-
-
Možná si tu jedinej Konzolista co si stěžuje XD
-
-
Ale já si nestěžuju... mně to nevadí, že má konzola ovládání takové jaké ho má.
-
-
a to je snad dobre ? Kde je ta doba, kdy vysla hra na PC, a pak byla prevedna na konzole, s tim, ze se menilo ovladani atd (quake 4) ? nebo i opacne ? (viz halo)
-
-
Ptáš se mě? Ok má odpověď je taková, že mi to nevadí, protože konzolu vlastním a z toho je všem jasné, že mi takové ovládání nedělá potíže. To jsem tu jediný co má konzolu? Zajimavé...
-
-
Bohuzel tomu tak je. *6*
-
-
-
-