Hráli jsme akci s obřími roboty Steel Hunters, novou hru od tvůrců World of Tanks
-
No systém a princip hry spíš více vidím na inspiraci v LOLku a převedení na systém BR her.
Hmmm takže teď vznikne "SUPER" hra... jo skvělé, jsem zvědavý.
Jenže pak přijde ta studená sprcha protože se paměť přihlásí o slovo. Jooo to už tady bylo u WG několikrát... že? No jo bylo a pak přišlo tady si můžeš připlatit a unikátní věc, tady si můžeš zaplatit za nový jedinečný kus atd... a celá hra šla pomalu a jistě do víme kam.
Neee nikdy neuděláme ve hře tohle a... jooo to už WG řeklo a samozřejmě to... NEDODRŽELO
Třeba ponorky ve warships :-D
Nebo faktické odstranění některých kusů techniky nebo tak silný nerf že je to vlastně okradení hráče protože se ten kus stal zcela nepoužitelný.
Tanky jsem hrál velice velice dlouho (už od začátku kdy tu o tom skoro nikdo nevěděl) a přestal kvůli manipulaci s mechanikami a těžkým P2W systémem.
U lodí se to pomalinku přibližuje stavu tanků ale pořád to jde... Ale i tak už WG tolikrát slibovalo a nedodrželo... takže spíš ukáže čas kdy poruší své slovo až jim dojde že se na tom dá vydělat víc 😀 a na má slova dojde...
-
-
Takže ty jsi tanky hrál v době, kdy měli těžký P2W systém a pak jsi přestal, protože ho odstranili ale přesto jim ho vyčítáš?
Jo, to dává smysl 😂
-
-
Ja hram War Thunder uz od roku 2016
-
-
No gratuluju a co já s tím?
-
-
ze je to ovela vacsia zabava (vacsinou) a nie je to p2w...
-
-
No fajn já to ti přeju, ale jakou to má spojitost s tím co tady řešíme?
-
-
-
-
-
Mno tanky už dlouhý roky nehraju takže za sebe tu moc mluvit nemůžu, ale kamrád hraje celkem aktivně a nedal do tý hry doslova ani korunu a nevybavuju si, že by byl v něčem zásadně znevýhodněnej oproti platícímu hráči. Vždyť ta hra byla paradoxně P2W hlavně v době jejich začátků, kdy si prémiovou munici hráči mohli kupovat jen za skutečný peníze (proto se jí taky dodnes říká goldy a byla t), ale to pak zrušily. Pokud vím, tak neplatící snad ani dřív nemohl vytvořit četu a to taky zrušily.
Ale třeba mě opravíš, jak říkám už to dlouho nehraju.
-
Mě to zase tak neva. Když šly tanky do kopru, zrovna vydali lodě a ty jsou dodnes úplně v klidu. A pokud pošlou do kytek lodě, poohlédnu se jinde. Těch 10 let mi za to stálo. A jak píšu, lodě pořád nejsou pay to win, grind je snesitelný a pokud člověk občas plní free battle pass, tak si taky nafarmí spoustu věcí.
Ani ty ponorky nejsou tak hrozné, protože 90 procent hráčů za ně stejně neumí. Větší problém jsou lamy v DD, ty rozhodují bitvu.
-
-
Ja som vcera uvidel na game passe Titanfall2 tak som skusil multiplayer a stale to ma plne lobby!!!! Najlepsia fps\mech akcia!!!
-
-
furt se hraje? dneska znovainstal
-
Souhlas.. Jedno z nej fps, a to dokonce single i multi player..
Takových moc není..
-
-
Vypadá to zajímavě. Teď je jen otázkou, jak moc tu hru Wargaming zkazí nekonečným grindem a na něm navázané
Pay-to-Win mechanikymikrotransakce.Většina her od Wargamingu začala dobře, ale postupem času se jednotlivými patchemi zhoršila. A v "patch notes" se člověk sice dozvěděl, jak se třeba změnilo poškození nějaké zbraně... ale Wargaming už nikde nenapsal, jak moc zhoršil ingame herní ekonomiku. 🤮
-
-
Hraju wot snad 13 let. Hru kazí prémiova munice a pak nesmyslný stroje. Nic víc...
-
-
A nestačí to? :D
-
-