Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Hmm jenže to Dynasty warriors... spíše to vidím  na HYRULE warriors odnož...

  • jack

    Na P5R mi vadilo, že hlavní hrdina vůbec nemluví a Vaše vztahové rozhodnutí nejsou na konci reflektována. Předpokládám, že Strikers nebude používat save z P5R, aby na cokoli navazoval. Autor zmiňuje, že některé postavy jsou "někde" pryč. Tkže více souhlasím s autory hry, že nebude tak záležet na tom, zda jste P5(R) hráli. 

    • Derp_1337

      A podařilo se ti vůbec získat True Ending v P5(R) ?? Ty ostatní konce jsou většinou neuspokojivé.

      • jack

        Myslíš ten "předtočený", kde potkáš na nástupišti Kasumi a ta ti řekne jen "take care" a odejde, i když jsi ji měl jako romance? Prostě ta hra na konci hodí do kýble všechen dating a vztahy. 

        • Derp_1337

          Tak Kasumi je ve skutečnosti mrtvá. To jenom její dvojče Sumire dostalo vzpomínky od Kasumi a žila její život v té falešné realitě.

          Když porazili Marukiho, tak ten zrušil všechny změny, které způsobila jeho falešná realita. Takže i falešná Kasumi přestala existovat.


          V původní P5 partička Phantom Thieves sedla do dodávky a všichni společně odjeli. V P5R se všichni rozloučili s Jokerem a opustili ho.

          Ano, máš pravdu. Oproti původnímu konci v P5 je to fakt hodně neuspokojivé.

          • jack

            Popisuješ to správně. Jen je o to více nelogické, ze na konci nepotkas Sumire, ale Kasumi - dle vzhledu.

  • LessPh

    Tak na tohle se opravdu těším... škoda, že plnohodnotná Persona 5 nevyšla na PC. To je jediná exklusivita, kterou je fakt škoda nechat na PS.

    U P4G na vitě jsem zabil tak stovku hodin a až na protahovanej konec to bylo super;-)

    • Derp_1337

      Jestli se ti zdálo, že P4 měla protahovaný konec, tak P5 je na tom úplně stejně. Obzvlášť ke konci je opravdu cítit ta repetitivnost.

      Spousta lidí vychvalovala Persona 5 do nebes 10/10 , ale oni většinou nedohráli hru až do konce. Ke konci už to fakt bylo ubíjející. Kdyby P5 byla tak o 20-30h kratší, tak bych tomu taky dal 10/10 a byla by to jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec. Takhle tomu dávám "pouze" nějakých 9/10 😉

      • LessPh

        Tak jestli je P5 protahovaná jako P4G, tak to je potěš koště. A to jsem v P4G dostal ještě kratší konec, tuším, že tam bylo ještě něco jako True Ending, který zabral o pár hodin víc, ale už to nevím jistě.. je to pár let co jsem to hrál.

        Každopádně na P4G byl super ten školní život, a vloženej "dating simulator", to je prostě pecka.. člověk se těší na každej den a plánuje co bude dělat, resp. jakým aktivitám se věnovat - a 90% času ty aktivity rewardujou hráče, poskočí o bod tady a támhle, je to vážně uspokojující oproti jinejm JRPG..

        Jen vážně škoda té délky a protahovaných konců, prostě tohle je tak trochu podraz.

        Každopádně na tenhle spin off se těším hodně a jestli se to povede, tak půjdu za plnou cenu po vydání.

        • Derp_1337

          Jo, taky že jsem v P5 dostal lehce neuspokojivý konec. Pak jsem zjistil, že tam je schovaný nějaký vymakaný True Ending, ale nechtělo se mi to konec dělat znovu, abych splnil jeho podmínky.

          • jack

            To, co popisuji, je označeno za True Ending...

            • Derp_1337

              Jo, máš pravdu. Ten True Ending v P5R je pěkně blbý v porovnání s původním koncem v P5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit