Hratelná měla být pouze Kassandra, Ubisoft prý úmyslně upozaďoval ženské hrdinky
-
Přijde mi že dnešní vývojáři tak nějak nechápou, že to co definuje originální postavu není ani zdaleka něco tak povrchního jako pohlaví.
Může to být uměle vytvořený příběh a pozadí, může to být osobní historie a nostalgie, v případě videoher třeba i výjimečný VA, ta hloubka je omezená jen kompetencemi vývojáře.
Laru Croft znají i nehráči. Proč 70% hráčů Mass Effectu dobrovolně hraje výchozího chlapa? Nikde neslyším nebo nečtu nikoho stěžovat si na Jill Valentine nebo Max Caulfield. Bohužel většina moderních postav je však napsána ve stylu "hurr durr, já jsem silná žena/transgender/bukvice co nepotřebuje žádnýho chlapa". Bonusové body pokud vám to hra neustále rve do ksichtu.
Protagonista Odyssey v momentě kdy jej vybírám je příklad povrchní postavy bez špetky vlastního příběhu, který by mě donutil se nad volbou zamyslet. Pak se nikdo nemůže divit, že lidi vybírají podle svých osobních preferencí. Chcete aby tomu bylo jinak? Dejte mi důvod vybírat mezi Cassandrou a Alexiosem oproti "chlapem a ženskou".
-
Do te doby nez nekdo prisel s teorii, ze za to muze nejaky ,,kravatak,, kvuli prodejum, tak to bylo vsem uplne u zadku....Ted tady je kazdy uneseny ze hry Ghost of Tsushima, kde autori sami priznavaji, ze misto mece tachi (nebo jak se jmenuje) pouzili historicky nespravnou, ale vseobecne znamejsi a oblibenejsi katanu. A nikomu to nevadi....vtipne by bylo, kdyby najednou nekdo prohlasisl ze vyvojari chteli pouzit historicky spravne zbrane, ale kravatak jim to zatrhl.
-
zase me Kassandra zadnou muzatku neevokovala, pusobila na me dost zensky a rad jsem si ji jako hlavni postavu vybral a hral - 100 lidi, 100 chuti
-
Tak ja jsem pro obe moznosti, ale zaroven jsem za to aby se drzeli toho co si usmysli.
Kdyz tolikrat chteli zenskou postavu, meli ji proste udelat.
Obecne mi vadi modifikace hry na zaklade neceho co "prodava"
-
"Hascoët prý neměl rád lineární vyprávění a cutscény a preferoval otevřené světy a hráčskou svobodu."
Odhlianuc od toho, aké pohlavie hlavnývh hrdinov preferoval, toto mi dáva nádej na návrat Sama Fishera... Pretože narvať Splinter Cell do otvoreného sveta ala AC alebo WD, to ho potom fakt nemusia vydávať vôbec...
-
Ale nikdo nedokaze, ze pokud by byl horizon jen s muzskou postavou, tak by se neprodaval lepe...na druhou stranu, pokud je pravda ze 2/3 lidi hraje za postavu muzskou tak je proste kravina delat zenskou hrdinku. Nemluve o tom, ze tam jsou obe moznosti a zase je to spatne :D
-
Tady spis jde o to, ze hodne lidi radeji hraje za zenske postavy, takze kec, ze zenska hlavni hrdinka neprodava je blbost.
Zenska hlavni hrdinka prodavala Horizon, Tomb Raider i Hellblade. Kdyby tam byl nejakej generickej chlap, tak se na to ani nepodivam.
To same Oddysey, jediny duvod proc sem se na to dival byla moznost hrat za zenskou.
Je to proste neco co casti lidi preferuje, tak nechapu proc jdou vyvojari proti tomu.
-
Do doby, dokud ruzne nadnarodni spolecnosti budou se zavrenyma ocima vyuzivat vyhod super levne otrokarske prace, mam tenhle brekot ,,utiskovanych,, zamestnancu v moderni francouzske firme uplne na haku. Tlusta pani muze na par tydnu zmenit zamestnavatele a zajet treba nakopat trochu kobaltu pro baterie do noveho iphonu, ktery ma nejspis v kapse. Bude na cerstvem vzduchu a v mladem kolektivu sestiletych deti.
-
Stačila fotka.
Every... Single... Time.
-
Jen kdyby ta Kassandra nevypadala jak mužatka. Za ní hrát je utrpení. Chápu, že nemůžeme dostat Laru Croft z poslední trilogie, ale sakra Katheryn Winnick z Vikingů je krasná baba, která má fyzičku i schopnosti. Tu měli zaplatit jako předlohu pro následující díl.
-
Eh EH EH, nééé herní komunita a vývojáři nemaj žádnej problém... jen je to občas toxická pustina sexismu a šovinismu. Fakt? To se fakt děje, když jsou skupiny lidí skoro výhradně klučičí, že postupně devolvujou k Pánovi Much? :D