Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Hascoët prý neměl rád lineární vyprávění a cutscény a preferoval otevřené světy a hráčskou svobodu."

Odhlianuc od toho, aké pohlavie hlavnývh hrdinov preferoval, toto mi dáva nádej na návrat Sama Fishera... Pretože narvať Splinter Cell do otvoreného sveta ala AC alebo WD, to ho potom fakt nemusia vydávať vôbec...

• Jack1947

Mě ostatně nevadi jestli hraju v některé hře za ženskou postavu nebo mužskou, ale tlařit něco na sílu ano, takže nevím ale asi by to bylo bývalo poloviční v Assassins creed Odyssey nicméně, třeba Syndicate by mě nenapadlo že to bylo až takhle.

Za Evie bych si zahrál více, to je pravda ale bral jsem to jako experiment a uvídí se jak bude no. Nicméně to tak mám takže když je výběr pohlaví volím mužskou lépe se sžiju. To není Call of duty mobile kde se hrajeza nějakou bezvýznamnou postavu :D nebo battleroyaál žee XD 

Nenapadlo mě nikdy že bych si řekl uh nojo, ale protože má hezčí zadek bylo by fajnmrknout na ženskou, ale zase vítám ženské postavy ve hrách když nejsou úplně blbý a třeba něco jako Lara Croft. To mi vyhovuje noo.

Jo kdybych si mohl zkusit třeba hrát v polovině za ženskou proč ne hlavně když mi to nebude někdo cpát. Máte to stejně jako bych neměl problém hrát za jinou národnost, důkaz že hry za Afroameričany můžou být zábavné i v městské akci tu byli (GTAV, Watch dogs2, Mafia3 ok mafia byla podělaná jinak Lincoln Clay spíše terminátor než člověk ale víme o čem chtěl básník říci :P )

Podle mě u Assassins creed Origins a hlavně Odyssey šlo i o to aby to pomohlo se ztotožnit, všem a i holkám. Nicméně kdoví, spiknutí bych v tom nehledal.

Hlavně když bude mopžnost volby a nebudou tam cpát mermomocí ženské postavy... to neberu. On vlastně i GEARS5 nebyl zlý s Kait brutalita zůstala při starém dost mě mrzí že někdo zavrhne hru kvůli ženské postavě dost to u lidí vypovídá. Když jsme u Origins, to že to dopadlo jak dopadlo bylo možná lepší a fakt že za Ayu bych si zahrál více misí taky o něčem vypovídá.

Takže pro mě když je hra udělaná na mužskou postavu volím mužskou, i když to hru neovlivní tolik. Je mi to bližší.

Jinak v MMO/ online her je dokázané že ženské postavy jsou menší, u akčních her se zbraněmi mají hůř detekovatelné zony zásahu takže i zto může být důvod u rpg snad jen vzhled a že se toho dá zneužít ve svůj prospěch a někde je snad i ženské věci levnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit