Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za našich časů jsme měli KOTOR, byla ta skvělá hra snad i nejlepší hra, ty dnešní hry jsou hrozné a swtor není výjimkou. KOTOR to byla teprve hra, zlatý časy ne jako ta dnešní hrozná doba.
  • Nechápu, proč se rozhodli vývojáři zbavit "hlavního záporáka" už na začátku datadisku, není to poprvé kdy nechali zabít jednu z hlavních postav na začátku.Třeba je to tím, že jsem hrál wowko a tam se hlavní záporák zabil až na konci datadisku. Prostě mi to připadá divný, ale ono to swtor je samo o sobě docela divný :D
  • SW:TOR - vazne to nejaky fanda kotor1&2 hraje? Vzdyt je to bezducha rubacka bez jakekoli herni naplne. Dokonce to ani to neni RPG (to ze hra pocita EXPy a po urcite hodnote zvysi level+1 a tim to konci, to ze hry fakt nedela RPG). S puvodni hrou to ma spolecny asi jen nazev a prostredi ze sveta hvezdnych valek.
  • Padousi jsou ti nejlepsi hrdinove.
  • tak já to hrál někdy v roce 2009 ale moc mně to nepřekvapilo, Protože tam byl Foreshadowing. viž pouto Charu a BastilyUplně jsem to pochopil na Malakově lodi( když navrhnete že se k Malokovi přidáte tak ten admiral prohlásí něco ve smyslu,"Ty si vážně na nic nepamatuješ Co ? No ale nemyslím že by se Malak s tebou spojil")
  • wau, po dvoch tyzdnoch od vydania, sa vam uracilo nieco naskrabat a este ktomu ste sa ani nesnazili si zistit nejake blizsie fakty. No nic, vieme ze ste plateny blivvajzom a konkurenciu proste nebudete nijako propagovat.
  • XorxoxTalarius
    Pro upresneni jak zde jiste vsichni mistni experti na SWTOR vedi, tak Flashpointy hrane v poradi maji pribeh ktery se line celym SWTOR.
    Revan se objevuje v nekolika z nich a az skoro v poslednich s nim svedete souboj, ale nezabijeteho, pouzije svoji znalost sily na to aby utekl.
    Tudiz skrze Flashpointy se dozvite to ze je postupne vic a vic rozcaroan z toho jak se chova Republika i Imperium a posledni kapka je jejich vyporadani se s konfilktem proti Huttum, kdy se rozhodne vzit osud galaxie do svych rukou pro vyssi dobro ...
    Tudiz neni ani Sith ani Jedi ...
  • SWOTR bohužel je v současné době F2P s pěkné špatným modelem. Omezuje hráče snad ve všem a neskutečně otravuje hru. Sice se mě líbí ten příběh ale odrazují mě od toho ty tuny nudných questů co se neustále opakují. Opravdu obdivuju jak někdy může například hrát za všechny postavy Imperia/Republiky. Tahá vás to po těch samých planetách a plníte ty samé questy...kéž by raději udělali KOTOR 3 s nějakým pěknám CO-OP multiplayer (jako jsou ve SWOTR Flashpointy)
    • XorxoxTalarius
      Ten pribeh se prave za kazdou postavu na te planete navzajem doplnuje ;)
      • Jo ale ty tím myslíš příběhy postav. Ale ta tuna questů kolem je furt o tom samém. Zabij 10 těhlech a 10 těhlech. Znič 5 těhlech věcí. MMO prostě bude vždy jenom MMO...nikdy nedosáhne kvality singlplayeru.
        • spravne, singl nemozes porovnavat s mmo. singli si zahras raz a dost, mmo proste budes hrat niekolko rokov, kym ti partner/ka neda na vyber on/a alebo mmo ;)
          • Já ti nevím, single KOTORů jsem dohrál každé min. dvakrát. TOR jsem hrál asi 6 mesíců a teď jsem se po téměř dvou letech k tomu vrátil. A že by to byla nějaká extra zábava se říct nedá. Já bych t ospíš přirovna lk tomu, že KOTOR je něco jako extra silný čínský čaj kde ti stačí jedna malá konvička a máš dost. TOR je naopak 40x louhovaný pytlíkový čaj. Jasně nějaká ta chuť tam je ale aby jsi se cítil spokojený tak musíš vypít několik litrů.
            • no tiez je otazka, co koho bavi. ako fanusik SW som hral skoro vsetky sw hry, ale jedina ku ktorej som sa vratil aj po rokoch bol DF2:JK inak vsetko ostatne som po par minutach vymazal.
  • RazorProduction
    Ja sem hru hral 3 krat,spis pokusy oto to hrat a vzdy sem skoncil na tom samem miste kdis sem stroskotal z jednym chlapkem v nejakom meste co se podobal corusantu a mnel sem bojovat v arene,a ten system boje *13* tahovka v 3d hre ?!?! o muj boze :/ me skusenosti s kotorem,...oproti swtoru kde mam 2 lvl55 nebo a dudy jen skoda ze nejsu cz titulky :( PS: pokut ste fanusikovia kotoru tak sry pokut sem se nekoho dotknul,ale umne ta hra nema sanci :/ a to je skoda protoze SW je moje oblibena filmova trilogie a potom este clone wars od 2 az 7 serie *14*
    • Opravdu nevím co se ti na SW tak moc líbí když je podle tebe TOR lepší než KOTOR. Do toho ještě clone wars... *1* Hvězdná pěchota je tak něco pro tebe *5*
    • Srovnávat Old Republic MMO s Knights of the Old Republic...to je prostě zlo. Srovnáváš nudné MMO s krásnou RPG hrou, která má užasnou atmosféru.
      • Nic proti kotoru, popravde od je hra co ma naucila milovat RPGcka. Ale povedat, ze je to nudna hra je blbost. V momentalnom stave je to najlepsie MMO wow typu. Prave to moze mnoho ludi odradzat. Pribeh pocas expenia ma skvely a endgame je paradny. Trpi sice technickymi problemami, ktore vyachadzaju z blbeho enginu a nie parve najlepsou MMO podporov zo strany vyvojarov, ale stale co sa tyka komunity a hratelnosti je to super. Rozhodne sa pri tej hre nenudim ako pri inych grindovaich MMOckach.
    • Když sem hru hrál poprvé taky sem se zhrozil jak sem viděl ten soubojovej systém, ale na druhej pokus sem tomu dal šanci, zvyknul si a je to jedna z mých nej. her. Za to swtoru sem já dával dlouho čance a dycky mě to přestane bavit, protože f2p model mi nesedí a platit za to nebudu což ej už jen můj problém.
    • maros.goc
      Kotor a tahovka? :) odkial si spadol? :)
      • Ze Slovenska?
    • to je mi tě líto. Pro mně je KOTOR jednu z mých vůbec nejlepších her - geniální atmosféra a příběh. Dragon Age už je jen takový slaboučký odvárek této pecky.
      Takže tvoje ztráta, nevím proč by mě to mělo pobuřovat. *2*
      • RazorProduction
        Preco ti je mne lito ? pre muj nazor ? neje to trochu chore ? *13*
        • Luto preto lebo si prisiel o uzasnu atmosferu a putavy pribeh zo SW sveta. Pri tejto hre som si uvedomil potencial tohto univerza.
        • fajn, tak na rovinu: není mi tě líto. Jsi mi zcela ukradený
  • ja stále čekám na kotor 3 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit