Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Padouch nebo hrdina my jsme jedna rodina.
  • ja stále čekám na kotor 3 :)
  • Další postava ze sw která je kvůli prachům zničená...
  • Je cas opet nainstalovat KOTOR!
  • mě na Old Republic nejvíc vadilo jakym způsobem udělali členění na dobré s špatné. fakt že může být sith na světlé straně síly nebo jedi na temné je pro mě prostě blbost, buď si na světlé straně a jsi jedi nebo jsi na temné a jsi sith tyhle 4 možnosti mi prostě vadí. je tam sice víc věcí co mě vadí ale tohle je nejvíc.
    • ako otrli hrac viem ze presvedcenie dobro/zlo je tu uplne nepodstatne, do max lvl sice su relicy rozdelene na light/dark ale na max su len jedny :)
    • Problém pro mě byl že někdy dark side body byly přidělována za činy hloupé které spíše škodili sithskému impériu a light side volba byla pro mého sitha jasná volba z hlediska prospěšnosti. Tehle systém tam podle mě vůbec neměli dávat.
      • V tom je ale ten vtip, ne? Dark side je hlavně o osobním prospěchu a moci, podřízení emocím a vášním. Nic z toho není primárně prospěšné Impériu jako celku, často spíš naopak. Proto můj loajální Imperial Agent neměl rád Sithy, protože jejich akce Impériu spíš škodily :P

Vůbec - Republika má zkorumpované byrokraty, Impérium zase mocí posedlé Sithy. V tomhle je hra férová.
        • Dark side sith si svou moc často podkopával. Některé LS volby jsou mazané, politicky a mocensky prospěšnější to že jsou podivně herně označeny za light side neznamená že jsou morálně správné.

Většina DS dialogů je ale skvělých. *1*
          https://www.youtube.com/watch?v=UO0uDHXFkKo
  • SWOTR bohužel je v současné době F2P s pěkné špatným modelem. Omezuje hráče snad ve všem a neskutečně otravuje hru. Sice se mě líbí ten příběh ale odrazují mě od toho ty tuny nudných questů co se neustále opakují. Opravdu obdivuju jak někdy může například hrát za všechny postavy Imperia/Republiky. Tahá vás to po těch samých planetách a plníte ty samé questy...kéž by raději udělali KOTOR 3 s nějakým pěknám CO-OP multiplayer (jako jsou ve SWOTR Flashpointy)
    • XorxoxTalarius
      Ten pribeh se prave za kazdou postavu na te planete navzajem doplnuje ;)
      • Jo ale ty tím myslíš příběhy postav. Ale ta tuna questů kolem je furt o tom samém. Zabij 10 těhlech a 10 těhlech. Znič 5 těhlech věcí. MMO prostě bude vždy jenom MMO...nikdy nedosáhne kvality singlplayeru.
        • spravne, singl nemozes porovnavat s mmo. singli si zahras raz a dost, mmo proste budes hrat niekolko rokov, kym ti partner/ka neda na vyber on/a alebo mmo ;)
          • Já ti nevím, single KOTORů jsem dohrál každé min. dvakrát. TOR jsem hrál asi 6 mesíců a teď jsem se po téměř dvou letech k tomu vrátil. A že by to byla nějaká extra zábava se říct nedá. Já bych t ospíš přirovna lk tomu, že KOTOR je něco jako extra silný čínský čaj kde ti stačí jedna malá konvička a máš dost. TOR je naopak 40x louhovaný pytlíkový čaj. Jasně nějaká ta chuť tam je ale aby jsi se cítil spokojený tak musíš vypít několik litrů.
            • no tiez je otazka, co koho bavi. ako fanusik SW som hral skoro vsetky sw hry, ale jedina ku ktorej som sa vratil aj po rokoch bol DF2:JK inak vsetko ostatne som po par minutach vymazal.
  • Počkat? Cože? Revan tam přece byl od začátku... pokud si dobře pamatuju, tak je zabit speciální jednotkou Impéria v jedné z těch hromadných misí... Dodneška si pamatuju ten boj, kde jsme zničili buglého (herně...XD ) HK47 a následně bojovali s a zabili Revana. Takže jeho smrt retconujou, nebo co?
    • Nikdy jsme ho zemřít neviděli na konci boje zmizel.
    • Magister_Peditum
      Podle wookieepedie jeho dobrá část se připojila k Síle a vznikl tak jediovský duch (jako Obi-Wan atd.) a ta zlá to odmítla a ovládla jeho tělo. Takže teď tu máme tak trochu zombie Dart Revana... *15* No, prostě z toho už dělají guláš.
  • XorxoxTalarius
    Pro upresneni jak zde jiste vsichni mistni experti na SWTOR vedi, tak Flashpointy hrane v poradi maji pribeh ktery se line celym SWTOR.
    Revan se objevuje v nekolika z nich a az skoro v poslednich s nim svedete souboj, ale nezabijeteho, pouzije svoji znalost sily na to aby utekl.
    Tudiz skrze Flashpointy se dozvite to ze je postupne vic a vic rozcaroan z toho jak se chova Republika i Imperium a posledni kapka je jejich vyporadani se s konfilktem proti Huttum, kdy se rozhodne vzit osud galaxie do svych rukou pro vyssi dobro ...
    Tudiz neni ani Sith ani Jedi ...
  • SW:TOR - vazne to nejaky fanda kotor1&2 hraje? Vzdyt je to bezducha rubacka bez jakekoli herni naplne. Dokonce to ani to neni RPG (to ze hra pocita EXPy a po urcite hodnote zvysi level+1 a tim to konci, to ze hry fakt nedela RPG). S puvodni hrou to ma spolecny asi jen nazev a prostredi ze sveta hvezdnych valek.
  • Padousi jsou ti nejlepsi hrdinove.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit