Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak já to hrál někdy v roce 2009 ale moc mně to nepřekvapilo, Protože tam byl Foreshadowing. viž pouto Charu a BastilyUplně jsem to pochopil na Malakově lodi( když navrhnete že se k Malokovi přidáte tak ten admiral prohlásí něco ve smyslu,"Ty si vážně na nic nepamatuješ Co ? No ale nemyslím že by se Malak s tebou spojil")
  • jsem zrovna Kotor nedavno dohral, ale ze by mi padala celist z toho odhaleni, to se vazne rict neda... jo, bylo to fajn, ale hodne nelogicky vzhledem k tomu, ze jsem celou hru byl ultrakladas :) navic mi vadil, ze moje postava nesla customizovat a na vyber byly jen gay a mene-gay vzhledy

jinak fajn hra, jen nechapu, ze ten pribeh vsechny tak dostaval do kolen, vzdyt to je jen dalsi stupidni pribeh pocitacovy hry, kterej v tom plevelu mozna vycniva, ale to neznamena, ze byl nejak super kvalitni, zvlast kdyz to porovnam s jinejma Black Isle/BioWare hrama

asi nejvic emoci v Kotoru ve me vzbudilo, kdyz jsem videl Darth Malaka bez jeho zelezny celisti...
    • MrSanta
      Mě to taky nějak extra nevzalo. Hrál jsem to relativně nedávno a už jsem tak nějak zvyklej že hrdina s vygumovanou pamětí má za sebou temnou minulost.
      Než příběhové zvraty mě dneska ve hrách spíš překvapí když tam žádnej příběhovej zvrat není *1*
    • maros.goc
      mne z toho spadla celust asi tak ako pri zvrate vo Final Fantasy 7 ...tie dva "zvraty" povazujem za naj ktore som v hrach zazil :)
    • Pethulla
      jo, já to měl podobně. Já si to, že mi ten příběh nepřišel tak kulervoucí, jak jsem čekal, vysvětloval tím, že zkrátka nejsem krevní skupina SW+ . Příběh byl takový typicky BioWarácký se všemi jeho plusy a mínusy, což znamená, že tu svoji kvalitu zkrátka má. Jen jsem ho čekal lepší.
    • Tak nam, co sme boli zazrati do pribehu, z toho celust padla. No a co, ze si bol kladas? Ved prave islo o to, ze mal vymazanu pamet. Preco by si nemohol byt cely cas kladas? Revan aj tak bol kedysi jedi..
  • wau, po dvoch tyzdnoch od vydania, sa vam uracilo nieco naskrabat a este ktomu ste sa ani nesnazili si zistit nejake blizsie fakty. No nic, vieme ze ste plateny blivvajzom a konkurenciu proste nebudete nijako propagovat.
  • RazorProduction
    Ja sem hru hral 3 krat,spis pokusy oto to hrat a vzdy sem skoncil na tom samem miste kdis sem stroskotal z jednym chlapkem v nejakom meste co se podobal corusantu a mnel sem bojovat v arene,a ten system boje *13* tahovka v 3d hre ?!?! o muj boze :/ me skusenosti s kotorem,...oproti swtoru kde mam 2 lvl55 nebo a dudy jen skoda ze nejsu cz titulky :( PS: pokut ste fanusikovia kotoru tak sry pokut sem se nekoho dotknul,ale umne ta hra nema sanci :/ a to je skoda protoze SW je moje oblibena filmova trilogie a potom este clone wars od 2 az 7 serie *14*
    • Opravdu nevím co se ti na SW tak moc líbí když je podle tebe TOR lepší než KOTOR. Do toho ještě clone wars... *1* Hvězdná pěchota je tak něco pro tebe *5*
    • Srovnávat Old Republic MMO s Knights of the Old Republic...to je prostě zlo. Srovnáváš nudné MMO s krásnou RPG hrou, která má užasnou atmosféru.
      • Nic proti kotoru, popravde od je hra co ma naucila milovat RPGcka. Ale povedat, ze je to nudna hra je blbost. V momentalnom stave je to najlepsie MMO wow typu. Prave to moze mnoho ludi odradzat. Pribeh pocas expenia ma skvely a endgame je paradny. Trpi sice technickymi problemami, ktore vyachadzaju z blbeho enginu a nie parve najlepsou MMO podporov zo strany vyvojarov, ale stale co sa tyka komunity a hratelnosti je to super. Rozhodne sa pri tej hre nenudim ako pri inych grindovaich MMOckach.
    • Když sem hru hrál poprvé taky sem se zhrozil jak sem viděl ten soubojovej systém, ale na druhej pokus sem tomu dal šanci, zvyknul si a je to jedna z mých nej. her. Za to swtoru sem já dával dlouho čance a dycky mě to přestane bavit, protože f2p model mi nesedí a platit za to nebudu což ej už jen můj problém.
    • maros.goc
      Kotor a tahovka? :) odkial si spadol? :)
      • Ze Slovenska?
    • to je mi tě líto. Pro mně je KOTOR jednu z mých vůbec nejlepších her - geniální atmosféra a příběh. Dragon Age už je jen takový slaboučký odvárek této pecky.
      Takže tvoje ztráta, nevím proč by mě to mělo pobuřovat. *2*
      • RazorProduction
        Preco ti je mne lito ? pre muj nazor ? neje to trochu chore ? *13*
        • Luto preto lebo si prisiel o uzasnu atmosferu a putavy pribeh zo SW sveta. Pri tejto hre som si uvedomil potencial tohto univerza.
        • fajn, tak na rovinu: není mi tě líto. Jsi mi zcela ukradený
  • Nechápu, proč se rozhodli vývojáři zbavit "hlavního záporáka" už na začátku datadisku, není to poprvé kdy nechali zabít jednu z hlavních postav na začátku.Třeba je to tím, že jsem hrál wowko a tam se hlavní záporák zabil až na konci datadisku. Prostě mi to připadá divný, ale ono to swtor je samo o sobě docela divný :D
  • Za našich časů jsme měli KOTOR, byla ta skvělá hra snad i nejlepší hra, ty dnešní hry jsou hrozné a swtor není výjimkou. KOTOR to byla teprve hra, zlatý časy ne jako ta dnešní hrozná doba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit