Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Barvu kůže bych opravdu neredukoval na "odstín". Je za tím prostě mnohem víc. Je to součást bělošské evropské, resp. americké identity. Nejsem Arab ani Asiat ani černoch, stejně jako nejsem ženská.
  • RavenHolm
    To že se chlap blbě vžívá do ženský chápu. Sám hraju převážně za chlapy i přestože jsem striktně hetero, ale že má někdo problém s odstínem kůže, mi prostě stále hlava nebere. Spíš bych pochopil, že někomu vadí charakter postavy a proto se s ní nemůže sžít. Pokud mi někdo naservíruje naprosto ootřesný charakter, tak s tím mám už potom taky problém, ale je mi jedno jestli je bílej, černej nebo žlutej.
  • Cahir
    Protože jsem bílej a tato "bělost" je součást mojí identity, kultury apod. Nedokážu se vžít do Japonce ani do černocha, cítím jakousi nevysvětlitelnou cizost a odlišnost. Nic rasistického za tím nehledej, rasista nejsem.
  • Tady v ty hre bych s tim asi problem nemel (i kdyz ten puvodni chlapek mi prisel jinej) ale treba v GTA SA mi to vadilo.
  • RavenHolm
    Absolutně nechápu, jak někomu může vadit, že bude hrát za černocha. Vysvětlete mi někdo proč je to tak špatné, prosím.
  • co nadelas mas rad bili chlapsky prdelky *6*
  • Taks to prej zakřik *2*
  • smejki
    Je to víc cool než Tony Hawk souložící s chobotnicí!
  • Co máte proti černochům ? ano taky nesnáším negry ve filmech pro dospělé , taky nerad hraju za odpady ulice ale takový Coach , Rochell , Lance V, Louis co je na nich špatného jen jsou to černoši , když mi netahají tu jejich sub kulturu do hrání tak je mi uplně jedno jestli je někdo černý nebo bledě modrý , zaleží hlavně na charakteru a to ty odpady z ulice nemají , ale ne každý černoch je přiblbý hoperek , parodující opravdového mafiana , tak kruciprdel nedělejte z hlavní postavy namachrovaného kktka a buď se těšte nebo pokračujte v prohlížení webu
  • Cahir
    Takový zlý komentář! Nešlo to napsat jinak kolego?

Mimochodem, já bych se přes to taktéž nepřenesl.
  • Cahir
    Wooooooooooauuu Škoda, že mi není dvanáct.
  • Raději nehrat, než hrat za negra...
  • Já žádné reklamy nikdy neměl *9*
  • Mayuri12
    Stejně chvílu se bude Heller s Mercerem rubat a pak se spolčej a nakopu tam všem pr*ele.
    Podle mě jste se do Mercera nějak moc zamilovali co na něm bylo tak super a co je na tomhle horšího kdyby byl v jedničce Heller tak teď budete brblat nad Mercerem.
  • No já osobně nechci hrát za Super negra... protože jsem bílej a težko se mi ztotožnuje s hlavní postavou, kdybych za něj hrál... Stejně tak nehraju hry za ženské. Kdyby dali na výběr alespoň skiny, tak je to něco jiného...
  • ZvacA
    Mercer měl výhodu v tom, že si na začátku kulové pamatoval, a tak ho evidentně ani nějak netankovalo, že za rozšířením viru v NY může především on, páč mi není známo, že by zrovna někdo jiný házel ampulkou s jedním z nejnebezpečnějších sajrajtů o podlahu, jen aby se zachránil i přesto, že moc dobře věděl, co měl v ruce. To, že se pokoušel později zachraňovat ségru je jen jakési hašení situace, než aby to mělo svědčit o jeho obrovské sympatii a lidskosti, navíc ségra byla v jeho životě jedinou blízkou osobou, které věřil a na ostatní s oblibou házel bobek a nestaral se o nikoho již dříve a na takovém přístupu nezměnila nic ani jeho mutace, naopak to ještě okořenila. A té jeho lidskosti nepomáhá ani fakt, že Hellera infikoval možná právě proto, aby pomohl šířit virus dál ze zóny a nějaké to, že mu zachránil život ze sympatie k jeho odvaze, opravdu neberu vážně.
  • jediná hra u které se stydím, že ji mám rád! a velmi se těším!
  • Sympaťák *1*
  • Mercer mu nakope pr*el .)))
  • jop u Mercera bylo vidět jestě neco z lidskosti cily sobec snazil se zachranit svoji sestru . proste normalni hajzl ktery jde za svym cilem pres mrtvoly ale ze by vrazdil zase naschval to sem nevidel . Navic Pak odvezl tu atomovku a v epilogogu vypravěl o tom ze on uz neni ten mercer nebo tak neco (ty co ten epilolog vydeli pochopi) a jinak cernou hubu premaluji moderi zmenit jeden model nemuze byt prekazka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit