Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No hlavně by bylo fajn zmínit, že hra bude mít dvojí model. F2P, kdy hráč bude mít k dispozici jednoho hrdinu od tvůrců nebo za jednorázový poplatek si všechno odemkne naráz. Hrdinové pak půjdopu kupovat pouze za herní měnu a nepůjde ji získat jinak než hraním, takže za peníze si hrdiny neodemknete. Mapy atd. budou mít všichni přístupné bez ohledu, zdali hru "vlastníte" nebo jedete na F2P modelu.
  • Myslím že neni důvod k rozhořčení, které se tu objevuje... jsem si docela jistý, že nový Quake bude obsahovat i klasický mód bez speciálních schopností...

Srovnání s Overwatch taky nebude úplně na místě, pořád věřím, že Quake bude především o skillu jednotivce než o týmové hře...

Doufám že beta mě o tom brzo ujistí...
  • Quake III Arena mně ve své době velice bavil. No uvidíme jestli mně tahle hra chytne i ve 30 letech.
    A nebo skončí v prachu dějin.
  • Bethesda se u poslednich titulu spalila, tak rychle musi neco komercne uspesneho okopirovat.
  • Tak konečně nějaký pořádný gameplay video www.twitch.tv/videos/127712670 Myslim, že to je dostatečně kvejky. A hlavně pro ty co to naposledy hráli před patnácti lety a teď mají plnou hubu keců :))
    • Hmm, celkem solidus. *1*
  • Chtělo by to něco nového, nevím co, ale starší hry byly samá inovace a nebo prostě změna hra od hry,, nové věci, jenom se stačí podívat s čim přišel Quake, Doom, CS, BF, klidně i starý COD, byly to fps ale vždy to mělo nějaké kouzlo a i po hodně letech na ty hry nezapomene a nebo je hrajeme do dneška

ale teď se udělá nový Quake ve stylu starších her a hodí se tam grafika dneška a to jako má navnadit koho ?
    nový hráče určitě ne, ty chtějí Overwatch nebo BF a my starší hráči na tom budeme vždy hledat jenom chyby ,,,
    prostě to chce změnu nebo něco co tady nebylo a ne vykrádat staré věci,,,

ps: Diablo 3, Wolfenstein, Doom, a 99% nových her nepřišlo s ničím novým akorát se vylepší grafika
    btw: pod slovem inovace u her dám příklad,,, Star Citizen,,, dialogy a hratelnost zaklínače 3, nebo Online složka v GTA která lidí baví a je fakt dobrá,, nebo Kingdon Come hra která je ve středověku ale bez fireballů a kouzel
    prostě něco co tady nebylo a nebo bylo ale ne v takové kvalitě, a nebo nevím a jenom tak plácám
  • Jack1947
    Pěkná prasárna z toho dělat P2W hru, když takový UT je zdarma úplně a to je správné protože kdyby chtěli fanoušci by si koupily i za normální cenu ( třeba to s poplatní stejně jako byl zamýšlenej tuším Paragon)
    • Jacku, Jacku, zrovna ty, co vsecho krades, resis cenovou politiku?
  • tahle hra je po smrti jeste nez se narodi...
    • ale sam si po smrti
  • SalemCZ
    neni Nyx nějaká postava z DOTY?
    • Nyx Assassin, ale moc si podobni nejsou :)

http://dotageeks.com/wp-content/uploads/2015/06/Nyx-Assassin-Wallpaper-1.jpg
      • SalemCZ
        to je ten s tou neviditelností? Tak to vůbec neni ta samá schopnost co má v tom Quake Champions
  • Jack1947
    Musej jít holt s dobou no *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit