Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Tak to by mohla být bžunda, nevím proč ale vzpoměl jsem si na knížku Asfalt. Démoni a zbraně, dejte to sem.
    • Pethulla
      No tak kdyby to bylo aspoň z poloviny tak šílené, z poloviny tak akční a z poloviny tak vtipné, tak by to byla pecka.
      ....protože tenhle svět utone v krvi.
      • TheGGG
        konečně někdo kdo to četl *3*
        • solomon.short
          tady je někdo, kdo to nečetl? *1*
    • VaZqeZ_EU
      Na zkrácení dlouhé chvíle: http://www.detsky-web.cz (omalovánky, pohádky atd.) *3*
      • TheGGG
        Oh, že já jsem se tě někdy nějak dotkl? Proč mi sem dáváš odkaz na stránku o hře Warcraft?
  • Jack1947
    Sice remaster ale i datáč a zpekla? *16* to bude přímo pekelná anální zábava *15*

Není análl jako anaaal, vid ty cenzurantskej šotku. *7* MYslím Tiscal,i k čemu je cenzura když pouští slova v jiném znění ha.
    • Co by na tu anální fixaci řekl pan Freud.
      • Jack1947
        Nevím, každopádně tu není takže může si svojí asfyxaci i fixaci vložit tam kam ...
  • ucho
    tak to se divím, že Saints Row 4 ještě nedali na PS+, ale do konce roku to počítám stihnou...
  • Radšej keby remasterujú saints row 2.. to bola pecka
  • Dobre ty Volition, ja som sa sice nad tym na chvilku vazne zamyslel ale budem SR4 dalej ignorovat. Len neboj, nedavno som v nejakom bundly kupil Red Faction, tak si ozivim spomienky hrou z doby, ked si este robil solidne hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit