Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs

    Anni nezmiňuju, Lorelai byla sice audiovizuálně úžasná věc, ale taky ohromné zklamání. Jednak to už snad ani nebyla hororová hra ale hlavně části příběhu evidentně chybí + jednání hlavní postavy nedává vůbec smysl, taky zásadní rozhodnutí hrdinky nemají žádný význam. 

    Příklad hry to kde vysloveně bije do očí jak vyšla předčasně. 

    ---

    Zato Burnhouse Lane nedočkavě očekávám, má to být takový návrat ke stylu prvních dvou dílů obohacený o survival prvky, snad to nezvořou jako s Lorelai.

  • Podíval jsem se na screenshoty a můj názor je "ani zadarmo".

  • Jack1947

    Tormented SOuls jsem hrál a dohrál... i když ten poslední boss to se nedalo s těmi upgrady atp... i tak, blbě se na něj mířilo a to přebijení bylo taky hrozné 😮😬😤

    To jsem opakoval ze začátku,  asi přes 40 minut páč jsem netušil že si to musím uložit 😄😅😐

  • Gulivera84

    To vypada dohne dobre, dik za tip

  • houmrhoumr

    ke cat lady a downfall jeste patri Lorelay, dohromady je to trilogie Queen of maggots. supr zalezitost. autor momentalne smoli neco dalsiho jmenuje se to Burnhouse Lane a na steamu pise vydani 2 dec 2022

  • Horst_Fuchs

    Chyb tu: 

    The Count Lucanor Originální mix adventury, survival hororu a stealthu ve stylové pixelart grafice okořeněné humorem s několika možnými konci. Malá ale chytlavá hra.

    Yuppie Psycho je od stejného týmu a v podobném duchu, tentokrát hrajete za týpka, co nastupuje do nové práce v jakési nadnárodní společnosti. Jak se brzo ukáže, v budově firmy se dějí děsivé nadpřirozené věci, zaměstnanci mizí a do toho se při nástupu dozvíte, že je vaší prací likvidace místní firemní čarodějnice. Bizarní mix adventury, survival hororu odlehčený humorem. Několik konců. Výjímečně bizarní hra.

    The Cat lady a Downfall  Dvě temné hororové adventury s lehce propojeným příběhem. Depresivní záležitost v unikátním grafickém stylu, Humoru je tu minimum, zato vynikají hutnou atmosférou a dobrými dialogy. Lahůdka pro znalce hororovek.

  • Horst_Fuchs

    Zvláštní výběr...

    Stories Untold silně nedoporučuju, textovka s e špatně čitelným fontem (docela problém, hra hned několikrát chce rychle a přesně opsat něco co se na okamžik mihlo na obrazovce) a několika fatálními bugy, díky kterým můžete opakovat celou kapitolu, které nebyl dodnes autor schopen opravit.

    Jinak Signalis teď hraju a je to opravduj solidní retro survival horor, i když vizuální stránka je docela bídná. V aktuálním Humble Choice. Prima záležitost.

    Zcela nepochopitelně tu chybí Cry of Fear, freewarová hra na enginu Half Life 1. Survival horor alá Silent Hill v prostředí inspirovaným ulicemi Stockholmu.I přes primitivní grafiku tady autor udělal ohromný kus práce, psychohoror jak řemen, tísnivá atmosféra, šílené postavy, dabing postav, málo munice, velmi obtížný boj nablízko a plno bizarních monster včetně pár bossů a dokonce i možnost COOP kampaně (kterou je ovšem nadlidský úkol zprovoznit). Jednoznačně nejlepší hororová hra co je k mání zadarmo, na moddb nebo i na Steamu.


  • Derp_1337

    Dík za tip. Vypadá to fakt dobře.

    Ta hra skoro nemá chybu až na ten super omezený inventář, který nutí hráče neustále vracet se do starých lokací pro různé předměty, aby mohl postoupit ve hře dál.

  • na tyhle hry moc nejsem, ale dneska na me na steamu vyskocila naka cayne, udajne od tvurcu stasis a navic zdarma

  • J.V.Stalin

    Mrknul sem na trailer a vypadá to hodně dobře! Díky za tip.

  • Tanatonaut

    Rozhodně přidávám SIGNALIS. Vyšlo před pár dny.  V podstatě scifi Resident Evil 1. ( malý inventář, tanky controls, save roomy apod )

    Sound design je jako ze Silent Hillu. Spousta cool hádanek. Retrofuturismus. Body horror. 

    Strašná pecka.

  • RE4 je (nebo brzy bude) zdarma na 2game

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit