-
Na mobilu se da hrat i dlouho. Napriklad u takovwho wesnothu jsem stravil na pc stovky hodin a ted je k dispozici i na androidu a funguje tam krasne, bohuzel zatim jen singleplayer. Az dodelaji multiplayer, budu hrat hodiny i na tabletu :-).
-
Hraní na mobilu může být zábava někde na cestách ale oproti PC to nemá šanci alespoň u mě. Je rozdíl pouštět si hudbu v mobilu nebo mp3 přehrávači do sluchátek a doma na pořádné sestavě a velkých reprobednách... a rozdíl mezi hraním na PC a mobilu je ještě větší. *3*
-
Ja myslim ze existuje neco jako kriticke mnozstvi hracu, ktere platforma potrebuje. Kdyz ji neziska nebo o ne prijde, tak neziska nebo ztrati svou zivotaschopnost. Neuspesne herni platformy jsme tady uz meli. A mobilni platformy nepochybne nektere hrace konzolim odlakaji. Ted je otazka kolik a jake to bude mit dusledky.
-
Ale handheld spadá spíše k těm konzolím. Když se podíváme kolik stojí hry na něj a jakou mají životnost nebo spíše délku... tak jsou jasně konzolově-PC ranku.
-
já jsem hrál vlka na hanheldu zn elektronika
-
Víš, že Tetris je hra, která prodala Game Boye mezi miliony hráčů... a to hlavně dospělých...
Ale ano, doba pokročila... smartphony jsou jinej market než handheldy... teď jde o to, aby si to uvědomili všichni. -
Osobně jsem na PSP toho nahrál více, jak na PS3 a Xbox360 dohromady.
-
Já znám pár lidí, kteří hrajou na svejch iphonech nebo ipodech nonstop nějaký přitroublý jednoduchý hry. Ale nikdo z nich nemá blízko k hrám na PC/konzolích, protože jsou na ně moc složitý a jsou to prostě "moc hry". A spoustě z nich hry na iphonech vyhovujou tim, že je můžou hrát na hajzlu. Tolik k mentalitě smart phone hráčů. Ale vážně, přece nemohl nikdo myslet, že by nějakej tetris vytlačil hry na pc/konzole.
-
Osobne neviem zkadial prisla takato bublinka a kto ju bral vazne. Je jasne ze je tu nový priestor pre hranie smartphone a ine mobilne zariadenia. Ale pre boha kto mohol mysliet vazne veci ako ze sa teraz prestanu robit core hry a bude sa hrať len no mobiloch. Je jasne že mobilne zariadenia su pre causual hranie to iste facebook a podobne...to ale v pohode moze existovať popri klasickom hrani velkých hier.
-
no priznam, ze jsem uz na iphone vydrzel hrat jednu hru v kuse i 4 hodiny.... bud je hra dobra a pak je jedno jak vykonny hw to je, nebo je spatna a nezachrani ji ani nextgen. Nemluve o tom, ze jsme vsichni pred 20 lety hrali vlka, chobotnici aj. Hodiny a hodiny dokolecka a pritom je ta hratelnost dnes davno usmevna...