Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ
    Bude se to prodávat přes Steama?
  • Jasně... Ještě že tu máme SONY, všechno bude sluničkové, beruškové a zadarmo! Jestli tomuhle vážně věříš, najdi si psychiatra.
  • Vychloubat se na hernim foru neexistujicimi svetry je smutne *1*
    Pozdravuj kolegy tescu, za chvili zacina nocni.
  • Ti třeští hlava ne?
  • Když nic jiného jsem hodně zvědavý,rád bych si počkal na první dojmy lidí...Pokud ale konečný zážitek splní všechna očekávaní proč ne,cena je irelevantní co člověk to názor...
  • sony vr dopadne jako kinect, bude na to par blbinek, ktery lidi zkusi a odlozi

ja jsem teda skeptickej ke vsem vr, ale low budget hw hned na startu, to nemuze dopadnout dobre

nejde o to, aby si to lidi "jen" koupili, ale aby to pouzivali, jinak to zdechne
  • Bezchybna analyza.

Myslim ze mas jednu z nejnalestenejsich kristalovych kouli ze vsech diskuteru na Games.cz.
  • Umaroth
    Jsem zvědav na PS VR. udělámse si jednoduchou matiku:
    PS4 = 8 500kč + PS VR = cena neznámá, ale je nad slunce jasné, že SONY si nedovolí prodávat příslušenství dráž než samotnou konzoli...to by byla marketingová sebevražda, řekněme tedy, že VR bude stát tedy také cca 8 500 v ČR, čili celková cena 17 000 (nepočítám že bundle konzole + VR bude jistě levněji, řekl bych tak 15 000) a máte PLUG&PLAY Vr zážitek (ano asi ne tak výpočetně nabitý jako PC VR...nutno připustit)
    PC = Kompatabilní PC počítejme 30 000 (to není nikterak přehnaný odhad) a samotné VR 24 000. Celková cena za VR zážitek na PC 54 000, dobře řekněme 50k.....
    Nehledě nato, že je nad slunce jasné, že když SONY do světa VR pustí, tak ho bude zásobit software, to u platformy PC není nijak zaručené.....
    Čili pochybuji, že se VR ve větší míře na Pc chytne.....Cena by musela být 10 - 12 k, aby to lidé kupovali na veliko, za tu cenu to bude opravdu okrajovka....
  • To asi nevypálí protože to bude na PS.
    Kdo má PS tak si to buď koupí, nebo ne ale nemusí se rozhodovat mezi headsetama.
    Sony má výhodu že má už základnu uživatelů.
    A co se týká ceny tak si nejsem jistej že budou prodávat grafárnu (v ceně minimálně 10k) a headset za 10k.
  • super low latency 18ms, asi se smichy zlomim v pase *1*

to meli lcd displaye nekdy v praveku
  • Veskoslav
    Ano Rustíku, ty jsi na to 100% kápl. Naklikávač nemá smutný život, když každý den obejde veškeré diskuze, kde jsem psal a nakliká. TO je skoro jako zaměstnání *1*

Mimochodem první, co začal "nadávat" fackovat a posílat diskutéry někam, byl jsi ty sám hned v prvním příspěvku. Sladké, co? Jíš tam, kde sis předtím nakálel a ještě peskuješ ostatní. Vskutku ukázka brilantní inteligence, takový živý Skynet se svetříkem za 6000:)
  • Veskoslav
    Neboj se o mě. Virtuální milionáři se 6 tisícovími svetry mě vážně nechávají chladnými:) Raději jdi něco dělat, aby sis zase mohl koupit takové svetříky.
  • Hlavne to bude za polovicni cenu.
  • spis kdo k tomu dokaze dodavat rozumnej software, ten vypali ostatnim rybnik, jinak to bude jen dalsi ala "3D" hracka
  • HTC má u mě meenší plus s tou kamerou ve předu, protože co mi vadí na těhle zařízeních nejvíc je v podstatě izolace od vnějších vjemů,člověk aby se zamknul do místnosti bez lidí a hlavně skákavých zvířat *1* . Dávám tomu tak dva roky než začnu uvažovat o koupi
  • Proč hned smutná existence? Opět urážky? Ventiluješ mindráčky na herním fóru? Chudáčku.
  • hmmm hezký za to je GTX 980Ti a ještě zbyde na SSD...
  • tak, su to americke firmy, s tym nic nenarobime :) len to nekupovat, inu silu zakaznik nema (a tie priplatky za clo, dph a pod su aj tak vyssie ako rozdiel v kurze $/€)
  • KrPa
    No pravda, jedina vec, co se v USA prodava a 100% nema punc "detske prace" je SW, to je tak asi vse.
  • Nevadí máma stejně koupi k Vánocům :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit