Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    audiosurf obsahuje nějaké songy? To už si ani nepamatuju. Ne, myslím ty, co si vygeneruješ sám.
  • Overwatch
    Jako vyblbnout by se s tím dalo hodně - nové vznášedla, prostředí, typy tratí, módy... Otázka je, jestli by to bylo k lepšímu. Taky hraju jen ten "základ," abych z toho něco měl.
  • presnejsiho generovani samotne trate ... přesně tohle jsem si představil zlepšit a byl bych 2kou spokojeny jako blecha.. ale přidat ruce?
  • rancor1223
    Koukám na to a máš pravdu, fakt to vypadá jako ruce. To se mi vůbec nelíbí. Jsem zvědav jak to nakonec dopadne, ale na soudy je ještě brzo.
  • rancor1223
    Na to se nedá říci nic jiného než LUXUS!
  • Black_Hand
    to mluvite o tech z trialu? ja sam nevim jaky tam jsou a to mam audiosurfu odehrany desitky hodin :). ja mam jiny kandidaty.
  • Osobně mi nejvíc dokáže zavařit Confusion od New Order, konkrétně druhá "polovina".
  • smejki
    Audiosurf je supr hříčka, ale většině asi bohatě stačí pětisongový trial.
    BTW nejtěžší píseň je asi Closer od Nine Inch Nails.
  • Zdá se mi to nebo je to first person ? O.o Jako když tam vylepší nějak ty tratě (efekty, atd) tak budu spokojenej :) Ale už i jednička je výborná.
  • montatatana
    Abych rek pravdu, tak netusim co na tom zlepsovat, krom presnejsiho generovani samotne trate :)
    Stejne tam hraju akorat porad dokola jen ty lehci mody, protoze jinak se clovek nemuze soustredit na hudbu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit