Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo jo proto už pár měsíců dřu abych si pořídil PC... ty peníze si vydělám a pak je rád dám rodičům ať mi PC koupí *1* (alespoň ušetřím na DPH)
  • Aby ve vesmírné střílečce,kde se to hemží najednou desítkami nepřátel došlo střelivo jsem ještě nezažil.Zlaté R-type
  • Hral jsem , ale nic moc, kdyz si pustim na emulatoru tuhle strilecku je to daleko daleko lepsi:
    Co jsem v tom utopil petikacek v automatu :))

- pro mladsi jooo kdysi byly hry za prachy na automatech :)))))

http://www.pcengine.co.uk/HTML_Games/Tatsujin.htm
  • Zagro
    Mě to zase připomělo R-type, ale to si tady bude málokdo pamatovat :)
  • Jack1947
    A jeste ceska.
  • Podle mě má velká většina zdejších čtenářů pc koupený rodičema.
  • Jets'n'guns byla super hra
  • Jack1947
    Minihry jsem na mysli nemnel, eh no... budiz jim zeme lehka.
  • Jack1947
    Hra na pohodu to byla *3* .
  • Presne! Jets'n'Guns! Dik!
  • Nebylo to náhodou Jets´n Guns ? To se mi totiž první vybavilo při pohledu na screenshoty.
  • Nech si svoje skvosty. Dekuju
  • Hodne mi to grafickym zpracovanim pripomina jednu skvelou 2D vesmirnou strilecku ale za boha si nevzpomenu jak se jmenuje. Vysla tak 5-6 let nazpatky a myslim ze byla dokonce od nejakyho ceskyho vyvojarskyho studia. Netusi nekdo o cem mluvim?
  • >když můžu hrát skvosty jako Skyrim
    >skvosty
    >Skyrim

lel.jpg
  • ty vole pixelovatym indie ptakovinam davate hodnoceni 9 ale poctiva r-type arkáda dostane jen 6 jdete už do prde*e!
  • Yup a zadarmo .
  • nesouhlas, v SC2: Wings of Liberty byl The Lost Viking, v San Andreas bylo GO GO Space Monkey :)
  • Jack1947
    Ani v zadne plnohodntone, hre nic takoveho neni, souhlas *3* .
  • Jsem fanoušek série TES, Skyrim je velmi kvalitní titul, ale vy, co ho srovnaváte se vším možným a nemožným, jste zkrátka idioti. A skvost z této regulérní pentalogie je stále Morrowind....
  • Skyrim a skvost :) to mluví za vše :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit