Humble Bundle rozdává Death Stranding a Aliens: Fireteam Elite
-
Trochu zvláštní titulek. Vždyť to je Humble Choice, tahle předplatitelská služba běží (dřív pod jménem Humble Monthly) už od roku 2015 :D
Samozřejmě narozdíl od jinejch služeb vám tyhle hry zůstávají, ale to není žádnej háček (:
-
-
Tak co čekáš. Jsi na herním webu 😂
-
Celý ten článek je nějak zmatený...
-
-
> Humble Bundle rozdává
Nerozdává, prodává :)
-
-
Tak tak, prodává.
Death Stranding rozdával EPIC.
-
Souhlas.
-
Nadpis je nechutný Click bait. Drtivá většina čtenářů si pod slovem rozdávat představí bezplatné darování. Prosím redakci o ban autorovi článku.
-
-
Jak autor došel k té cenovce těch her? Ono většina z nich už byla v solidních slevách, takže ano, pokud vezme současnou cenu na Steamu, jsou to hry v hodnotě X tisíců, ale ve skutečnosti nikoliv:)
-
Tady někdo objevil Ameriku...to předplatné je od 2015, což je déle než většina současných redaktorů na Games. A administrativa navic? Jako že dám předplatné a pak si ho zapauzuji třemi kliknutimi?...A ještě psát s prominutím bláboly o tom, jak Vam hry zůstanou. No samozřejmě, že zůstanou, když jsou to klíče na Steam, popřípadě Origins (EA play)...
-
Co kecaj :D já za to dám 8 dolaru
Payment Information
Your next bill is for US$7.99 on April 25, 2023.
-
-
Taky jsem zkusil své štěstí a také jsem dostal slevu :) Za $7.99 je to velmi fajn výběr her.
-
-
Na obranu autora, ja o tom Humbly Monthly asi nevedel a napr ten Aliens za 12usd je vcelku fajn si myslim... zas nejakou seppuku bych z toho clanku nepachal...