Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

    "Pokud se každý měsíc objeví seznam s kousky jako Borderlands 3ControlSekiroDevil May Cry 5The Outer WorldsCall of Duty: Modern WarfareStar Wars Jedi: Fallen Order, prostě s letošními velkými peckami, tak by i ta úroveň Basic mohla mít smysl."

    Tohle snad nikdo ani nemůže myslet vážně :)

  • TheGGG

    to zní jako krok vpřed a dva zpět... no humble monthly se asi přestávalo vyplácet... tato degradace her ve formě předplatného se mě stejně nelíbí, kór u nových her to nedává smysl. Za pár šupů AAA pecky co jsou jinak za 60 éček? Jistě hru má člověk jen dočasně, ale stejně to smrdí. Pokud prý ani 60 éček není dost, jak chtějí přes všechny ty passy rozdávat hry za pár šupů....? cítím z toho ještě větší tlak na mikrotransakce a snahu se dodatečně napakovat na hráči. Ani review bombing podobných her zdá se nepomáhá. Jinak nevidím, jak jinak by microsoft, ea, ubisoft a další vydělali na tom, že za mrzké předplatné popučují AAA hry na dohrání...

    • Tak většinou tam je jen základní hra a dneska je trend nasekat ke všemu DLC, která zpravidla velmi rychle dohromady dají cenu, která základní hru 2-3x převýší a pokud chtějí rýžovat, tak to nedají do kolekce/balíčku/komplet_edice a základ můžou dávat prakticky zadarmo a stejně jim 100 USD přijde a to ještě v akci. Případně tu kolekci udělají, ale pro nové hráče i se základní hrou, což je myslím příklad surviving mars, kdo má jen základ, tak ho kolekce DLC vyjde stejně jako komplet edice toho, kdo nemá ani základ. Kingdom come to má myslím podobně. Tam jsem byl rád, že jsem byl trpělivý a počkal si na royal edici.

  • Jack1947

    Konečně i jim došlo že zásobováním odpadem co jinak by nikdo možná ani nekoupil se nedá dělat donekonečna.

    • Tak teď už je vidět i výsledek...

      Můžeš si 9 z 10 odpadků vybrat.  Původně jsi koukl na tři titulní hry a rozhodl se jestli to za to stojí a občas i v těch co se zveřejnilo na konci bylo něco zajímavého. Teď si můžu vybrat z věcí které mě vůbec nezajímají. Nápad dobrý, provedení mě bohužel neuchvátilo.

    • triptich

      tak zrovna monthly predplatné bolo temer vždy nabité. snáď len dva-tri mesiace v roku mali "slabší" line-up (a aj to len preto, že dané žánre ma nelákajú).  práve aktuálna ponuka (CoD:WWII + spyro + crash) je doslova legalizovanou krádežou :)

  • triptich

    takže zmena k horšiemu. občas som si zaplatil 12€ za vopred známu hru/hry. Teraz sa mi to zvýši na 15€. všetko záleží od ponuky hier, ale znie to ako horšia ponuka ako aktuálne predplatné.

    • Za me zatim tezko rict...humble monthly jsem si vzdy az na par vyjimek zaplatil stejne jen kvuli jedny hre...tady bude hodne 6alezet, jak se pise i v clanku, na nabidce her k vyberu 

  • Použil jsem 2x jeden měsíc, když jsem věděl, že ty 2-3 hry stojí za to, ale kromě jediné výjimky s tím pak stejně přišel jen balast, který asi nikdy nespustím, to že ty hry budou vidět hned všechny vidím jako plus, ale zase bude hodně záležet na nabídce. Indie balast prodají snadno jako zajíce v pytli, což byla současná taktika, ale spíš je otázka jak dlouho to vydrží, protože pak si každý vyzobne jen to zajímavé a předplatné tím trochu ztrácí smysl. Ne že by mělo už předtím, ale těm, kterým je jedno co hrají to asi mohlo vyhovovat. Já to díky tomu prakticky nevyužil.

  • malachi

    hmm...doteraz som v predplatnom nevidel nič prečo by  my to malo trhať žili...vždy sa nakoniec hry čo som chcel /chcel skúsiť dostali do balíčka za cca 1e...takže týmto mi vrásky nerobia😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit