Přejít na výpis diskuzí
Humorná strategie Z od Bitmap Brothers se vrací na PC díky citlivému remasteru
4.7.2014 | Adam Homola
40 příspěvků
-
Dohráno a je pravda, že to ovládání mohli doladit párkrát jsem s myší skoro švihnul o zeď ono kombinace špatně optimalizovaného ovládání + debilita některých robotu kdy mu dáš jasně příkaz a on se loudá jak ňouma nebo uhýbnost taknku když ti light tank nepřítele sejme zrovna vyrobený heavy to naštve :D. Ach jo staré dobré hardcore časy.
-
JJ to demo mám ještě doma :D Pamatuju jak mi ten level dělal taky problém a mám pocit že je to dokonce jeden ze 3 nejtěžších levlu pokud se teda nehraje na easy. Tuším, že to byl 6 nebo 8 level ted si přesně nevzpomenu.
-
Koupil sem na steamu ale sem zklaman, čekal jsem multiplayer po netu, ale je to jen remasterovany single. No nic na konec si stejne vystačím s dosovou verzí a hraní po síti či po vpn s kamošema, to je teprv pecka.
-
legendy
-
Ono na GOGu ani neni potřeba, protože puvodní KKND funguje na win 7 a po prepsání Konfiguraku i v HD. Napsal sem to špatně, ale ja už to hral tolikrat, že bych chtěl aspon nějaky nový kampaně... :(
-
Jo, jo. Prej je tam těžce rozmrdaný ovládání myškou :(
-
Podle mě to bude "vylepšený" paskvil asi jako remaku Chaos Engine.
-
Načo remake, keď sa oba diely nachádzajú na GOG?
-
Pěkná fráze, slyšel sem jí už asi 100x... když vezmeš v potaz, že se momentálně bavíme o chování firem, tak možná uznáš, že to cos napsal se k tématu vůbec nevztahuje. Prachy jsou v tomhle případě cíl.
-
No teda, podle recenzí na GOGu nic moc, hlavně co se týče ovládání.
http://www.gog.com/game/z -
Hry jsou těžké i dnes, alespoň některé. K tomu je určeno nastavení obtížnosti, aby si každý mohl vybrat a nemusel se zbytečně frustrovat, víš? Něco takového bych si představoval od remaku. I když tohle je jen remaster, takže to bych chtěl asi trochu moc, za 5$. A CoD hrát nepůjdu.
-
a je to opet delane komplet v assembleru? nebo uz pouzili nejakej moderni sh1t?
-
Já chci nějakej Remake KKND a KKND2:Krossfire.... jedna z nejlepších RTS na světě a ona porad nikde :(
-
Problem je v tom, na co sahas. Nabidka je dnes rozmanita jako nikdy. Nikdo te nenuti sahat jen na produkty megakorporaci, ktere se zameruji na mainstreamoveho konzumniho hrace.
-
Prachy ne, prachy jsou jen nastroj.
-
Predpokladám, že to bola reakcia na mňa. Bol to prvý level z dema, nie prvý level z hry, to je trochu rozdiel : ) A hej, mohol som mať tak 10 rokov.
-
hmm, divna nahoda, ze jsem doma nasel zrovna dnes neporuseny plakat Zka ze stareho score...
-
Zadarno si muzes stahnout kalhoty.
-
to je drahe kde to stahnu zadarmo ????
-
Jo..bezva hra..dohral jsem ji joypadem na PS1, takze obtiznost +5:)
dvojku pak na PC, taky super hra..skoda ze Bitmap uz moc nefunguje a netvori nic nového..kdysi to byla firma co tahla spicku herního prumyslu..