Přejít na výpis diskuzí
Humorná strategie Z od Bitmap Brothers se vrací na PC díky citlivému remasteru
4.7.2014 | Adam Homola
40 příspěvků
-
No teda, podle recenzí na GOGu nic moc, hlavně co se týče ovládání.
http://www.gog.com/game/z -
-
Jo, jo. Prej je tam těžce rozmrdaný ovládání myškou :(
-
-
Dohráno a je pravda, že to ovládání mohli doladit párkrát jsem s myší skoro švihnul o zeď ono kombinace špatně optimalizovaného ovládání + debilita některých robotu kdy mu dáš jasně příkaz a on se loudá jak ňouma nebo uhýbnost taknku když ti light tank nepřítele sejme zrovna vyrobený heavy to naštve :D. Ach jo staré dobré hardcore časy.
-
-
Podle mě to bude "vylepšený" paskvil asi jako remaku Chaos Engine.
-
-
hned jak bude na steamu kupuju.
S bratrancem jsem se snad 2 měsíse nemohli dostat přes 1. level :D Ale pak už to docela šlo -
Původní hru jsem nehrál, o čem to je? Respektive, graficky to připomíná starou Dunu :), je to podobný?
-
-
Nestavíš tam továrny,ale obsazuješ uzemí na kterém je továrna, a ta pak produkuje jednotky.
-
-
tak trochu jako state of war?
-
-
Áno : )
-
-
-
-
Myslel jsem to to vydavaj na mobil a ne na PC .. hral jsem to .. bylo to celkem zabavne, ale nevim jestli bych to hral znova
-
to je drahe kde to stahnu zadarmo ????
-
-
Zadarno si muzes stahnout kalhoty.
-
-
a je to opet delane komplet v assembleru? nebo uz pouzili nejakej moderni sh1t?
-
hmm, divna nahoda, ze jsem doma nasel zrovna dnes neporuseny plakat Zka ze stareho score...
-
Koupil sem na steamu ale sem zklaman, čekal jsem multiplayer po netu, ale je to jen remasterovany single. No nic na konec si stejne vystačím s dosovou verzí a hraní po síti či po vpn s kamošema, to je teprv pecka.