Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Původní hru jsem nehrál, o čem to je? Respektive, graficky to připomíná starou Dunu :), je to podobný?
    • Nestavíš tam továrny,ale obsazuješ uzemí na kterém je továrna, a ta pak produkuje jednotky.
      • tak trochu jako state of war?
        • Áno : )
  • Ocelot
    hned jak bude na steamu kupuju.
    S bratrancem jsem se snad 2 měsíse nemohli dostat přes 1. level :D Ale pak už to docela šlo
  • predpokladam, ze ten privlastok "humorna" si hra vysluzila tym, ze sa ti roboti tvaria ze piju pivo a obcas vyletia do vysky skoro az ku kamere*7*

celkom bieda vzhladom na to, ze cely gameplay hry bol zalozeny na tom, ako rychlo dokaze hrac na zaciatku misie odklikat robotikov aby obsadili par vlajociek a tancikov
  • Si pamätám, že kamoš mal demo na PS1 a ani za boha sme nevedeli prejsť ani prvý level.
  • Uz jen název Bitmap brothers evokuje starý dobrý časy, co takhle názvy typu:
    Bullfrog, Westwood, Psygnosis, 3D realms, Accolade, Activision, Apogee, Infogrames, Interplay, Papyrus, Raven, Sierra, SSi, Team17, Titus?

Ted máme EA / UBi a 10. díl serie je standard, hry jsou multimilionový sázky na jistotu, a firmy co je produkujou sou uplne stejný, jako každá jiná firma, zisk nic jinýho a 1000 kravataku, PR, HR a nevim co este. Normální byznys jako všechno, přitom jde o HRY!
    • Ještě bych doplnil Lucasarts a Blue byte.
      • legendy
    • driv byla tak obrovska rozmanitost her,na co clovek sahl,to byl original,jen nez clovek prisel na to,jak se to hraje...ted at sahnu na co sahnu,vsechno vypada stejne,hraje se stejne a kupodivu to i stejne nudi, neubyva nez doufat,ze tyhle megakorporace krachnou
      • Problem je v tom, na co sahas. Nabidka je dnes rozmanita jako nikdy. Nikdo te nenuti sahat jen na produkty megakorporaci, ktere se zameruji na mainstreamoveho konzumniho hrace.
    • davidBray
      napsal jsi to sám, nejde o charitu. mě se to taky nelíbí, ale chápu to
      • prachy všechno a všechny poserou brácho, to je základní esence lidský pravdy. Tohle zjištění na tebe bude čekat na konci každý hlubší úvahy o čemkoli :)
        • Prachy ne, prachy jsou jen nastroj.
          • Pěkná fráze, slyšel sem jí už asi 100x... když vezmeš v potaz, že se momentálně bavíme o chování firem, tak možná uznáš, že to cos napsal se k tématu vůbec nevztahuje. Prachy jsou v tomhle případě cíl.
  • KIMCID
    *14* *14*
  • ..se slzou v oku, říkám PECKA!!! *14* *14* *14*
  • rami.cz
    Tak tohle jsem hral naposled jako maly kluk na PS1 :) Do tohoto jdu vsemi deseti :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit