Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to pharaonsk: co to je za kravinu poustet ve hre antialising kdyz ti nebezi na plne detaily ? ...
    • V nízkých rozlišeních pod 1080p se kostrbatost neskutečně projevuje a na velikém monitoru (22" a více) je to příšerně znát - u mne to bylo vidět u Metra2033 bez patchů, kde mi v 1920x1080 se hra škubala, musel sem tedy dát nižší rozlišení a vynutit antialiasing, abych si nepřipadal jako v legolandu (ne kvůli barvičkám, ale kostrbatosti).
    • Nekdo proste nema rad kostrbaty hrany a nemyslim ze u takove hry bude rozdil mezi medium a high az tak velikej.
    • neni dulezity obsah, ale forma..
  • zase 12GB COD 7 to at si naserou jestli to zase bude krátky jak MW2 že jsem to měl dohraní za 5 hodin a 45 min a nějakej multiplayer mě nezajimá jde mi o příběh hry hraju medal of honor novej a zatim víc mě baví než COD
  • vidim to na plny detaily, jako cod6 a to se tri roky starym pc *1*
  • who cares? .... *6*
  • Ano s HW požadavky jsem úplně v klidu. Toto nic neřeší .... :-)) Když si jen vzpomenu jaké měla ARMA 2 ,,doporučené" požadavky,které moje PC splňovalo... nakonec jsem zjistil úsměvnou pravdu :)
  • Ja to vidím že moje PC 486 to v pohodě utáhne na full s vyhlazováním. Jen mě trápí, jestli to bude podporovat win 3.11 a jestli vyjde i verze na 6000 disketách :(.
  • Hmm preco je to 29.10.? Vacsina oficialnych datumov {aj na stranke hry} je 26.teho..
  • Vidim to na plný detaily a to s 5let starým HW a 14 dní starou LED LCD 3D TV :D :D :D
  • vidim to na plne detaily z s ani nie 3mesacnym Hardware na novom fullHD monitore :D a tak isto to budu full detaily aj na 3 roky starom druhom PC, CoD neinovuje az tak grafiku plus hra ako celok je vzdy dobre optimalozovana :)
  • Zajimave je, jak se stale zvysuji naroky COD, ale pritom ty hry vypadaji porad stejne. Zda se, ze to vyvojari rok od roku vice smeli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit