Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • posledni dobou se me opravdu nelibi hodnoceni her tady na games.
  • Táto hra si zaslúži čistých 7 !!!
  • Osobne bych jenom doplnil, pokud vas bavi third person hry ala Tomb Raider, tak hra rozhodne nezklame a zabavi docela slusne.
  • Odulin
    Hmm tak já jsem se za těch pár eur jsem bavil dobře. I přesto, že hra má slabá místa, tak s hodnocením nemůžu souhlasit. Oskarovej příběh od podobné hry nečekám..prostě mi dejte prostředí, překážky,schopnosti, zhruba načrtněte zasazení a můžem jet. Jsem na začátku 3.aktu, takže ten nepodařený konec mě teprve čeká, ale za sebe bych teď sáhnul po 6-7. Btw. grafika mi na některých místech přišla fakt nádherná.
  • Paul_cz
    Osobně bych dal sedmičku, za 8 eur nebo kolik jsem dal to byla super zábava na několik hodin. S bugy jsem problém neměl, ta voda je tady prostě perfektní a zábavná.
    Hrál jsem na x360padu, s nímž nebyl problém v ovládání.
  • S recenzí nesouhlasím. Když se překousne pár kiksů v čele s ne zcela podařeným koncem a obecně nevyužitým příběhem a s problémy s ovládáním, tak je to velmi kvalitní záležitost. Pokud vám tedy sedne. I ty problémy s AI lze docela dobře přehlédnout.

Hodnocení 5/10 je adekvátní, ale pro určitou skupinu lidí nebude problém jít až na 8/10 (vyššímu hodnocení bohužel zamezují bugy a nevyužitý potenciál příběhu a některých herních mechanismů).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit