-
Náhodou to bude celkem vtipná hra. Jak tu někdo psal prostě oddechovka, žádná tuctovka. Pokud to nebude stereotyp. A pěkný baby holt produkty prodávaj.... Taky mě pobavilo to oznámení o zpoždění s nadávajícím Pitchfordem, nebo na konci tohohle videa "Please remember to wash hands after playing". Konečně hra kde vedení nehledí na rating a jestli to někoho nepobouří, jako u Rockstaru. A stylisticky to vypadá jako DN3D - neboli nostalgická vzpomínka...
-
-
Tak ještě aby to nebyla vtipná hra když se o to snažílo 3D realms ale hold kluci jsou tědkou legendami ale jsem rád že to dokunčuje Gearbox tam je bývalích tvůrcu z 3D realms voni vědí co hrači chtěj od Dukena dosti a dokončit a myslim si rozhodně jestli fakt opravdu víde že Gearbox se stane legenou herního průmyslu že se jim povedlo dokončit legendu která tu měla být už v roce 2000 jinak se na Dukena těšim dosti kdo nezažil Éru Dukena tak neví o čem mluvim prostě= byla to moje první hra na PC na který jsem vyrustal a na nějaký kritici kašlu at si říkaj co chtěj
-
-
Hail to the king baby!
-
joooooooooooo vzpomelsem si na staryho duka a shadow warriora:-).....uz se tesim na ty hlasky....uz ted se ta hra zapsala do historie uvidime jeste jak se bude hrat.
-
Už se na toho starýho nakorbenýho prasáčka moc těšim. Trailer sem ani nedokoukal, protože si nechci kazit překvapení. Zábava tomu čouhá i z bot ;)
-
Dost legrační, že by zase po delší době střílečka, která se netváří tak vážně :-)
-
"BÉ ZLEPŠETE ROZŠLAPÁVÁNÍ" lol. Uřvaný děcka. Jako by to byla finální verze.
-
na tudle misi se tesim konecne neco jako army men sarges hero
-
totalna debilina!!!!
-
pořád debilita že to bude atd ještě to nevyšlo a už kritizujete každá kriterka umí kritizovat a každej blbec taky !!!!!!!!!!
-
Vtipná odreagovávačka s původními kořeny mého herního mládí? Sem s ní!