Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stačí se podívat, všechno ukazuje != pravda

    Je tu zásadní rozpor v dojmech a pojmech, protože stejně takto na vodě by se dalo argumentovat obdobným chováním Rusa, Číňana, Nigerijce, Pákistánce, Venezuelce apod., byť v rozdílném měřítku. Ale ona dotčená problematika není vůbec snadno pochopitelná, spousta kousků mozaiky nám schází a těžko potom stavět svoje přesvědčení na doměnkách a zkratkách. Vidět USA jako středobod všeho zla však zavání selektivní slepotou.

    Není špatný si při žabomyších vílkách USA vs Rusko (typicky, případně si lze dosadit jiný stát) položit jednoduchou otázku: Pokud bych si měl vybrat, jestli bych chtěl já/moje děti/rodina bydlet na ruském nebo americkém venkově, co bych si zvolil? Ať si každý odpoví sám... :-)
  • Hacendado má bohužel pravdu stačí se podívat koho podporují v Sýrii nebo dodávaní zbraní Saudské Arábii která tvrdě pošlapává prává v zemi hlavně ženám to i Iran je na tom v tomhle ohledu líp. Pak třeba invaze do Iráku v roce 2003 kdy tvrdili že Iráčani mají zbraně hromadného ničení které se nenašli a ta zpráva byla vymyslěná Irák sice měl ZHN ale ty zničil ještě před rokem 2003. Další důkaz je třeba nedávné bombardování Syrské leteské základny v Sýrii jako odveta za údajný chemický ůtok syrskou armádou který ale ještě ani nebyl vyšetřen a všechno ukazuje nato že to byl nehoda kdy Syrské letectvo bombardovalo sklad povstalců ve kterém byly chemické zbraně. Stejné to bylo v roce 2013 po chemickém útoku v Damašku Obama chtěl interveci aniž by se to vyšetřilo kdo zato mohl.
  • Muezzin1
    Můžu, ale proč bych to dělal, ruské trolly pravda nezajímá, budou popìrat zjevná fakta a důkazy i když jim je strčíš přímo pod nos, v marné snaze zakrýt válečné zločiny svých chlebodárců, nebo je aspoň obhájit
  • Muezzin1
    Jasně že mám, ale napřed si rád poslechnu důkaz, že to co říká je pravda
  • Je vidět, že ses trefil do černého, jako u většiny ruských trollů, ani tento moc rozumu nepobral, ale umí obstojně papouškovat
  • muzes toto tvrzeni podporit zdroji ze kterych vychazis?,,rad si je prectu...treba z jakeho zdroje vychazis kdyz tvrdis toto,,, Za rok v Sýrii zabili Rusové víc civilistů, než IS a Al Kajda za dobu své existence dohromady,,,
  • Proč ta agresivita? Klídek, ať ti nerupne cévka. Tys z jedné mojí věty dokázal vypotit pomalu můj osobnostní profil? Tak to je teda vážně výkon! :-) Podívej, pokud odněkud čerpám informace, tak zásadně neberu informace "odevšad" (aby ti to zapadlo do informační bubliny), jak ses k tomu přiznal ty, ale z ozrdojovaných a dohledatelných článků. To asi mluví za vše a jistě uznáš sám, že tím ses argumentačně odepsal a další diskuse nemá smysl.
  • Pokud máme ty rovnítka v příspěvku Hacendada brát vážně, ať je podpoří argumenty. Jinak je to opravdu jen plácnutí do vody, které navíc svojí rétorikou dává okatě najevo svoji zaujatost.
  • Sputnik? Neznám. Informace beru odevšad a dávám si je dohromady tak, jak to dává smysl. Zkus to taky někdy místo trollingu a ignorance. Chápu, že je pohodlnější být ovečkou a místo studia informací hrát hry nebo zevlovat na facebooku. Pak ovšem doporučuji se nemotat do věcí, o kterých víš kulové, jinak budeš jen za hlupáka s nulou argumentů. Oh wait... to už jsi.
  • Tys nepředvedl jediný protiargument...
  • Máš důkaz, že to jsou lži, trolíku? Nemáš, tak zalez zpátky do díry...
  • Bože to jsou komentáře nejdřív si to zahrajte až to bude k dispozici a pak komentujte ta kampaň je krášně udělaná a opravdu to člověku ukáže jinou stranu konfliktu jsem moc rád že bohemka udělala todle DLC.
  • Ještě, že jiné státy berou na civilisty ohled. Používají šetrnou munici. *1* Třeba v Mosulu taková kulka obletí civilistu, doletí k bojovníkovi IS, poučí ho o "lidských" právech a nabídne cestu do Evropy. Pokud odmítne, teprve pak ho trefí. Nebo napalm ve válce ve Vietnamu. Taky popálí jen ty zlé. Agent Orange zase způsobí rakovinu jen zlým dětem. *1*
  • Pán má radši informace ze Sputniku a spol.?
  • Předvedls tady naprosto ukázkově demagogický míchání jablek s hruškama... *11*
  • Nebojte, v USA si robia deti iba mexicania a cernosi, nepotrva dlho a z USA bude krajina tretieho sveta.
  • Abyste se v tom lépe orientovali, zda je novinářsko-neziskovo aktivistický slovník:

    - ozbrojenec nepodporovaný USA nebo proti USA = terorista, ale ozbrojenec v žoldu USA = rebel, ozbrojená opozice, umírněná opozice, opozice. Např. ozbrojenec na Donbasu bojující proti vládě je terorista, ale ozbrojenec z Al-nusry bojující proti vládě v Sýrii je ozbrojená opozice.
    - dodání zbraní a zásob ozbrojencům podporovaných USA = humanitární pomoc, ale dodání zbraní a zásob ozbrojencům nepodporovaných USA = podpora teroristů a jsou za to sankce.
    - bombardování civilních cílů letadly USA = humanitární bombardování nebo bezletová zóna, ale bombardování civilních cílů jiným státem = agrese a opět sankce
    - zasažení nemocnice letadly USA = omyl, zasažení nemocnice jinými letadly = agrese.

    Dál už jen heslovitě: anexe Krymu protivníkem USA špatná, anexe části Kypru spojencem USA dobrá. Referendum na Krymu podvod, referendum v Kosovu OK. Diktátor spojenec USA dobrý (Erdogan), diktátor proti USA špatný (Asad).
  • Kallessin183
    Tohle je součást války jako každá jiná...
  • Muezzin1
    A? Nějaký pro ruský troll nahrál lži na youtube, ok, ale proč to dávás sem fakt nevim
  • Kéž by byla, bohužel je to pravda *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit