Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zerathus
    Ten Hollenshead vypadá jako správný metalista *1*
    • Aleš a Petr by s ním mohli založit band! Se spoustu vlasů... :)
    • DarkShadow14
      hm bez tých vlasov, výraz ala Corey Taylor by som povedal :-D
      • vlastik.plaminek
        Spíš mi připomíná Mustaina.
    • Až na ty hadry.
      • hadry su uplne skvele! rozhodne to vyzera viac cool, ak cierne tricka s lebkami, kriste pane! :D
  • Todd ma charismatický (drsný) ksicht, by se hodil do fantasy hry nebo filmu jako válečník XD
  • ID softu muze herni svet dekovat za hodne věci. Je to jedna z mala firem co se drzi prakticky od stredoveku hrani. Holt doba dinosaurum asi moc nepreje i když třeba u Bethesdy která je v herni branzi asi nejdyl ze všech momentalne aktivnich studii se dari fajn, tak se uvidi.
  • residentevilfans
    A o Doom 4 stale ticho.
    • Overwatch
      Na Doom 4 by teď měl dělat tuším celý id, v současné době je to pro studio hlavní priorita a dost možná je to pro budoucnost id Softu "buď a nebo" hra...
      • God-of-War
        Tak to sem zvědavej:). Hlavní je, aby to už konečně vyšlo a bylo to dobře odladěný.
    • Pokud se nepletu (a já se nepletu), God almighty John Carmack řekl, že na Doom 4 se pracuje, ale že žádné info nebude vydáno, ať to nedopadne jako s Rage, o kterém se lidé domnívali, že to bude uplně jiná hra a pak byli zklamaní.
    • BelaJBB
      Po trapase s optimalizáciou Rage a vyhláseniach voči PC platforme sa niet čo čudovať.
      • God-of-War
        Ja sem Rage hral a dohral asi 4krat na PS 3 a tam bylo minimalni doskakovani textur. Na kompu sem to nehral, tak nemuzu rict. Jinak to byla fakt dost dobra strilecka... hlavne animace postav a umela inteligence:)
    • God-of-War
      Ani se nedivim. Prej to vypadalo jako Call of Duty, takze ZASE zresetovali vyvoj a zacinaj znova... Asi si jeste par let pockame. A pokude je Rage 2 opravdu zrusen, tak me to mrzi vic, nez nejakej Doom.
  • Nahodou, Rage byla po dlouhe dobe (do kopru sli s Q4 a D3) konecne skvela hra od ID software. Ma fantastickou hratelnost a vyborny engine, ktery na konzolich krasne slape.
  • Rhulad
    Rage nebyl špatný jen to chtělo tak rok doladit než to vydat.
  • nejvystiznejsi je posledni odstavec, id soft uz je "mrtva" firma, bohuzel :(
  • RAGE 2 je ale jen "pozastavený", ne?
    • V to doufám. Koupil jsem to teprve před měsícem a už hraju potřetí - vynikající záležitost, ať si říká kdo chce co chce.
      • Hra solidni, konec ehm, hodne odflaknuty
      • Hra je to super, ale kdyz IDsoft byla tak arogantni ze vyda hru kterou se ani neobtezuje otestovat a hra pak cele 2 mesice od vydani vsem s ATI grafikama nejede (a tem ostatnim jede s chybama) tak to je epic fail...
        • Demagogie. Hra otestovana byla, ale mezi gold a vydanim proste AMD upravilo sve ovladace a problem byl na svete.
          • BelaJBB
            Blbosť, problémy mali aj nVidie, stačí si pozrieť fóra.
            • sedm : tak ono je preci jasny ,ze ne vsichni meli problemy . Kamos mel sestavu od AMD a taky mu to jelo v pohode narozdil odemne . Proste jsi mel stasti stejne jako muj kamarad . Ja si prijizdel HW rozbor RAGE a asi nejvetsi neduh byl ,ze ta hra chtela v dobe vydani hodne OP pameti a ctyrjadrovej procesor . Jenak vypocetne nebyla zas tak narocna . Carmack v urcitych ohledech predbeh dobu bohuzel si to mel preci jen lepe posefovat .
            • pouzivam nvidii uz leta..a musel bych hodne premyslet abych si vzpomel kdy naposled jsem mel nejakej problém..a to hraju docela hodne--ale radsi dost..tohle je namet na flame jak prase..psssst:)
          • tak klasiky zejo, vyjde nova hra a na ati/amd kartách jsou problémy. Ani uz nevim kolik her tohle mělo..naposled Metro last ligt?..porad dokola..tohle ati provazi snad uz od doby kdy firma zacla karty delat..
        • To nejspíš jo, já mám sice AMD kartu, ale hádám, že teď dva roky po vydání už žádné problémy nejsou, takže jsem se potížím vyhnul.
  • rage byla takova ani ryba ani rak, kdyby to udelali čiste jako strilecku tak by to nemalo chybu. Je videt že na strileni jsou machri. Ale ty questy a všechno to okolo delali tu hru nudnou.
  • JSem rad, ze na teto koupi Zenimax pekne krvaci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit