Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neví někdo minimální hard. požadavky?
    • Windows® XP (SP2) / Vista (SP1) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
      CPU: Intel® Core™ 2 Quad 2.6 GHz+ or Intel® Core™ i5/i7 2.6 GHz+
      GPU: 1024 Mb+, GeForce GTX 260+/Radeon HD5850+
      RAM: 4 Gb+
      Sound: DirectX 9.0c/11 compatible
      Free Hard Drive space: 10 Gb+
      Internet Connection Required for Registration, Career Mode, Multiplayer and Statistics Tracking. 256 Kb/s for single-player and 1 Mb/s for multiplayer
  • Mimochodem pro fandy realistickeho WW2 letani by mohla byt zajimava informace o chystanem DCS WWII: Europe 1944. DCS uz nyni obsahuje P51D modul + FW109D je ve vyvoji a nedavno se zaplatil velky 3rd pary projekt, ktery zkombinuje tyto existujici moduly + dalsi letadla (napriklad Spitfire) + evropska mapa + WW2 kampan atd. Planovane ETA je pristi rok. Vice info zde :

http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/
  • spook.y
    Konečně se snad dočkáme pořádného pokračovaní. IL-1946 s Ultr@Packem jsem se už nahrál opravdu dost a Cliffs of Dover jsem nehrál na radu spousty lidí. Na mém joysticku je už vrstva prachu tak sfouknout a hurá do oblak :D
  • Jack1947
    Sak zkusime, horsi jak cliffs of doover to uz byt nemuze.
    • Tak si ho zahraj teď ... spíše snad horší jak WOT to být nemůže.
      • Jack1947
        Co maji spolecne Jablka a hrusky ? *7*
        • Zákazníka ? Air Conflicts si také sem tam zahraji a Šturmovik s komplexním ovládáním (na klávesnici utrpení) také není nic pro všechny . Ale takový Ace Combat pro konzole ... to je pak už úplně jiná hra a přesto bývá také nazýván simulátorem ;)
  • Nevite nekdo jestli to fakt pojede pres steam? Vzal bych tu premiovou hned ale jen jestli to pojede pres steam, a nikde tu info krome tohoto clanku nemuzu najit. Pomuzete nekdo,prosim?
    • Ghost47
      Podle mě ze začátku poběží přes vlastní updater, jako to měli v RoF. Každopádně jestli někdy vyjde verze i na Steamu, tak stávající majitelé dostanou klíč.
      • Moc diky za odpoved na otazku.
      • Walldstein
        No tak tim bych si nebyl až tak jistej tim klíčem...
    • To uz jsou lidi vazne tak zpitomely ze podmínka pro hrani hry je u nich Steam..neuveritelny..
      • Proc neuveritelny, proste me naëbavi a ani nemam cas se s necim instalovat a skaldovat nekde klice apod. Uz mi proste neni 15 a ani 30. Tak proto.
      • Co ti vadí na Steam ???
      • Never ending story.
  • Měl bych si IL-2 zahrát když nemám skušenosti z jiných simulátorů?
    • Rise of flight :)
      • Presne! Kam se hrabe Sturm! Tam ty letadla litaj sami... V Rise of Flight je to uplne neco jinyho :D
    • Pro lidi jako ty ktery si nejsou jisti bych doporucil nejdriv zkusit si stahnout zdarma WAR THUNDER aby si ziskal aspon nejaky zakladni letovi naviky,Simulatory jako je prave BOS ,ROF,nebo IL2 COD jsou urceny vetsinou jen harcore sim publiku a zadnej "ARCADE MOD" v nich proste nebejva +taky vesinou musis aspon trochu znat historii a vyznat se v typech letade atd...jinak se v tom rychle stratis...
      • Já ti nevím, ale ve většině těhle her si můžeš nastavit parametry jaký chceš... *3*
      • Základné návyky vo War Thunder *1* A najlepšie s myškou v arcade režime, nie?

A inak je to úplný kec, všetky tieto hry majú plno možností, ako hru zjednodušiť. Osobne by som videl ako ideálny štartovací sim Rise of Flight a kľudne na Full real (poprípade na začiatok vypni prehrievanie motora a nastavenie zmesi), má veľmi pekne spracovaný tutoriál, v ktorom hráč pobere základy. A navyše vo WW1 mašinách odpadá problém s predsadzovaním pri streľbe, bojuje sa fakt na blízko, takže predsadenie žiadne alebo len minimálne...

Ak to človek myslí s virtuálnym lietaním vážne, tak by som sa s nejakými arkádovými režimami vôbec nezdržoval, akorát si vytvorí nesprávne návyky a nie je to také zložité, ako sa môže na prvý pohľad zdať, no stať sa naozaj dobrým aj v multiplayeri, to už je iná vec *5*
        • To sem to asi nejak blbe napsal je me jasny ze WAR thunder je totalni arcada (sam hraju letecky simulatory nejakejch 14let,ve starym ilu mam nalitano x1000 hodin)Myslel jsem to tak ze pukud je naprostej zacatecnik tak by mel zacinat pomalu,asi lepsi volba by byla koupit si puvodniho ila (1946)a zacit v nem. Rof pro zacatecnika teda urcite ne je to zdaleka nejtezsi sim a hlavne dost specifickej tim ze je z WW1.Co se tyce zjednoduseni tak ano muzes si v nastaveni zapnout nezranitelnost atd...ale uplnou arkadu tim z toho proste neudelas.
          • A já bych se toho skoku rovnou k IL-2 nebo Lock-On vůbec nebál. Stačí mít knipl, mít alespoň základní povědomí o ovládání pilotovaného letadla a za 2,3h hraní bude schopnej v pohodě hrát nižší/střední obtížnosti v Lock:On a IL.

Jde o to, jestli ho to bude bavit. Není pro každýho namačkat na runwayi 20 povelů, abych vzletěl. Za letu měnit režimy snímání radaru atd. atd.. V Lock-Onu jsem se naučil ovládat F-15......s Mig a Su jsem nikdy nepochopil jak teda ve finále odpálit raketu vzduch-země.

War Thunder není vůbec špatná volba- zkus i to. Je to zadarmo a o v nejhoršim přijdeš o čas. Je to neuvěřitelně chytlavý a mod Arcade a Historical battles lze v pohodě hrát s myší.
    • Lze nastavit pravidla od arkády (bezkonkurenční) až po simulátor (jediná konkurence - Lock on)

Já bych chtěl takový tankový simulátor... Vím o jediném - Steel Fury a ten tu neměl žádného vydavatele.
      • Ja bych asi zkusil tankovy simulator od DCS ale jsou to moderni tanky.
        • Tankovy simulator od DCS ? Mas na mysli Combined Arms ? Tak to te asi zklamu, to neni v nejmensim simulace, spis jen addon, ktery umoznuje ovladat pozemni jednotky z cokpitu coz byla funkce kterou komunita chtela kvuli multiplayeru. Ano je tam moznost ovladat pozemni jednotky vlastnorucne, ale to v soucasne dobe je spis bonus a neni to zamysleno jako simulace.
    • Muzes to zkusit. Da se tam vzdycky snizit obtiznost/realismus ale urcite to chce joystick.
      • Hmm taky si myslím že joystick bude třeba nu nic no de se na nákup!
        • Joystick je pre takéto hry úplná nutnosť a veľmi sa hodí aj TrackIR, poprípade Freetrack, lietanie to posunie do úplne inej roviny *5*
          • Já jsem hrál Forgoten Battles asi 100 hodin s klávesnicí :)
          • Oculus Rift *14*
  • BoB.2
    Super obrázek. *15*
    • Pod názvem hry IL-2 Sturmovik bych si taky asi představil obrázek s jiným letadlem... BFko bych tam teda nečekal *1*... ale nějak se mi nezdá ten nástřik z Emila *1*
      • Běžná kamufláž Bf-109 F na východní frontě...

http://images.fineartamerica.com/images-medium-large-5/bf-109f-4-wnr7420-staffelkapitan-9-jg-52-oblt-hermann-graf-may-1942-charkow-rogan-vladimir-kamsky.jpg
        • Fíha, díky, že používali žlutej čumák i na Fkách to jsem nevěděl *1*, ale že je to F, to jsem ještě poznal. Díky *5*
          • Zluta barva taky znacila prislusnost k vychodni fronte...tzn na vychodni fronte byli zluty doplnky bezny na vsech moznejch tipech letadel(tedy na strane Luftwaffe)
    • VonHayek
      Akorát jim v hangáru při nástřiku hákenkrojcu došla barva. *3*

Nojono ... plánované soc-hospodářstí. *4*
    • BoB.2
      Ale no tak kde je ten týpek s padákem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit