Přejít na výpis diskuzí
IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad si zahrajete už v listopadu
18.10.2013 | Adam Homola
39 příspěvků
-
Windows® XP (SP2) / Vista (SP1) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
CPU: Intel® Core™ 2 Quad 2.6 GHz+ or Intel® Core™ i5/i7 2.6 GHz+
GPU: 1024 Mb+, GeForce GTX 260+/Radeon HD5850+
RAM: 4 Gb+
Sound: DirectX 9.0c/11 compatible
Free Hard Drive space: 10 Gb+
Internet Connection Required for Registration, Career Mode, Multiplayer and Statistics Tracking. 256 Kb/s for single-player and 1 Mb/s for multiplayer -
Neví někdo minimální hard. požadavky?
-
Mimochodem pro fandy realistickeho WW2 letani by mohla byt zajimava informace o chystanem DCS WWII: Europe 1944. DCS uz nyni obsahuje P51D modul + FW109D je ve vyvoji a nedavno se zaplatil velky 3rd pary projekt, ktery zkombinuje tyto existujici moduly + dalsi letadla (napriklad Spitfire) + evropska mapa + WW2 kampan atd. Planovane ETA je pristi rok. Vice info zde :
http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/ -
Tankovy simulator od DCS ? Mas na mysli Combined Arms ? Tak to te asi zklamu, to neni v nejmensim simulace, spis jen addon, ktery umoznuje ovladat pozemni jednotky z cokpitu coz byla funkce kterou komunita chtela kvuli multiplayeru. Ano je tam moznost ovladat pozemni jednotky vlastnorucne, ale to v soucasne dobe je spis bonus a neni to zamysleno jako simulace.
-
Moc diky za odpoved na otazku.
-
Proc neuveritelny, proste me naëbavi a ani nemam cas se s necim instalovat a skaldovat nekde klice apod. Uz mi proste neni 15 a ani 30. Tak proto.
-
No tak tim bych si nebyl až tak jistej tim klíčem...
-
A já bych se toho skoku rovnou k IL-2 nebo Lock-On vůbec nebál. Stačí mít knipl, mít alespoň základní povědomí o ovládání pilotovaného letadla a za 2,3h hraní bude schopnej v pohodě hrát nižší/střední obtížnosti v Lock:On a IL.
Jde o to, jestli ho to bude bavit. Není pro každýho namačkat na runwayi 20 povelů, abych vzletěl. Za letu měnit režimy snímání radaru atd. atd.. V Lock-Onu jsem se naučil ovládat F-15......s Mig a Su jsem nikdy nepochopil jak teda ve finále odpálit raketu vzduch-země.
War Thunder není vůbec špatná volba- zkus i to. Je to zadarmo a o v nejhoršim přijdeš o čas. Je to neuvěřitelně chytlavý a mod Arcade a Historical battles lze v pohodě hrát s myší. -
Zákazníka ? Air Conflicts si také sem tam zahraji a Šturmovik s komplexním ovládáním (na klávesnici utrpení) také není nic pro všechny . Ale takový Ace Combat pro konzole ... to je pak už úplně jiná hra a přesto bývá také nazýván simulátorem ;)
-
Zluta barva taky znacila prislusnost k vychodni fronte...tzn na vychodni fronte byli zluty doplnky bezny na vsech moznejch tipech letadel(tedy na strane Luftwaffe)
-
Konečně se snad dočkáme pořádného pokračovaní. IL-1946 s Ultr@Packem jsem se už nahrál opravdu dost a Cliffs of Dover jsem nehrál na radu spousty lidí. Na mém joysticku je už vrstva prachu tak sfouknout a hurá do oblak :D
-
Co maji spolecne Jablka a hrusky ? *7*
-
Tak si ho zahraj teď ... spíše snad horší jak WOT to být nemůže.
-
Podle mě ze začátku poběží přes vlastní updater, jako to měli v RoF. Každopádně jestli někdy vyjde verze i na Steamu, tak stávající majitelé dostanou klíč.
-
Já jsem hrál Forgoten Battles asi 100 hodin s klávesnicí :)
-
Fíha, díky, že používali žlutej čumák i na Fkách to jsem nevěděl *1*, ale že je to F, to jsem ještě poznal. Díky *5*
-
Běžná kamufláž Bf-109 F na východní frontě...
http://images.fineartamerica.com/images-medium-large-5/bf-109f-4-wnr7420-staffelkapitan-9-jg-52-oblt-hermann-graf-may-1942-charkow-rogan-vladimir-kamsky.jpg -
Co ti vadí na Steam ???
-
Never ending story.
-
Presne! Kam se hrabe Sturm! Tam ty letadla litaj sami... V Rise of Flight je to uplne neco jinyho :D