Přejít na výpis diskuzí
Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover oficiálně za rohem
18.1.2011 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Na 1C fore je potvrdene,ze kampan bude aj za Luftwafe,bolo to len nedorozumenie!
-
-
Už jsem se bál!! Hry stále za spojence mě už tolik nebaví .. neodmítnu ale ... :)
-
este ze tak ! najviac sa tesim na nocne bombardovanie londyna. a aj multiplayer ma teraz navnadil
-
-
Mno doufam, ze to nebude dalsi wings of prey, ale jen "omodovanej" il:)..
-
Jenom doufám, že to nebude další tupá arkáda, ale SIMULÁTOR! Serie DCS nastavila laťku sakra vysoko, tak doufám, že by se jí mohli aspoň přiblížit...
-
-
no urcite to nebude klikacka jako u DCS, prece jen se zameruji na hratelnost ale pojedou podle realistickych pravidel, to znamena ze se budou snazit priblizit letovej model realu,budou tam vzdusny proudy a realny pohyb mraku, realna simulace tekutin reagujici na poskozeni,tzn. prustrel nekam do motoru a stracis olej ci palivo atd, a opravdu tam jede spalovani, barva vyfukovych plamenu podle poskozeni ci nastaveni motoru, atd, proste nepujde o naklikani startovaci faze jako u DCS, kde je sakra kam klikat ale porad se povezeme na slusne simulaci, plus na o dost vetsim poctu letadel nez jeden vrtulnik *3*
-
-
Když se to tak vezme, tak i původní Sturmovik se dal celkem realisticky nastartovat, ne jen pomocí klávesy I. Jen si to člověk musel nastavit v ovládíní, ale palivový ventily, magneta, směs, úhel listů vrtule, nastavení chladiče či karburátoru tam bylo. DCS je jen složitější o moderní systémy letu a elektroniky.
-
-
-
Neboj, arkada to rozhodne nebude.Bude to rozhodne tezsi nez IL. At uz to prodavaj.
-
jupijou, jupijou, ju pi jou.......kupuju hned.
-
To tak čtu a najedou si doplňuju "...což automaticky znamená nutnost stálého připojení k internetu během hraní. Krom standardní edice se bude prodávat i speciální sběratelská, která stálé připojení vyžadovat nebude". Hehe, asi půjdu spát.
-
Král simu z WW2 přichází? No to je jasná koupě tuhle hru bych ani warez ani nechtěl
-
souhlasim
-
No myslím že si počkám a určitě to nebudu kupovat nějak zbrkle. Počkal jsem si i u minulého dílu a měl jsem štěstí protože to bych byl hodně zklamanej že jsem si to koupil.
-
If satisfactory force, then, Nike Shox R4 Cartoon earnings permits you improve the acceleration by signifies from the instant in time developing utilization from the spring, also could possibly be understood to further improve explosive power. As some near to to pals will think Nike Shox R4 Flywire will harm the knee, I think it should genuinely not. Only columns are complicated rubber, it undoubtedly do not actions on AIR’s comfortable. SHOX basketball shoes grip well, slip the trip quite well. nike shox buffer column developing utilization from the quite earlier use by signifies from the NIKE SHOX R sequence on operating Nike Shox R4 Torch, basketball shoes by Nike or in 2000, when Vince is with Nike. Carter leap concerning the Sydney Olympics inside the center of France important took a stunning 16 countless many many years to begin its non-public R & D SHOX cushioning technology.Nike Shox shoes often be also witnessed since the commencing by signifies from the legend of technology. Basketball shoes nike shocks sequence swingman for wear, standard specifications for that wearer’s pounds at 140 pounds or more, it applies to fewer people. shoes foot sensation that is quite hard, but for an emarkable proficient gamers bounce cushioning performs well.