Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Fakt nechápu jak někdo může vydat hru v takovém stavu.
    Jinak pěkná beta-recenze *3*
  • dá se nějak reklamovat tenhle nepovedej paskvil.......
  • uzivatel1982
    Mno rok ještě budu lítat na http://www.warbirdsofprey.org/, pak zkusím jak vypada CoD a pak budu další roky lítat na http://www.warbirdsofprey.org/ :D.
  • co vsichni maji s tim odlepovanim od zeme? sturmovika jsme hravali po siti a zas takova veda aby se to nekdo ucil hodinu to nebyla, mozna na ty hrozny hlineny draze na Iwo Jime kdyz si clovek nalozil nejtezsi bomby, tam to pekne drncalo a obcas to nedopadlo dobre :D

mnohem horsi bylo pristavani, bez motoru s pulkou letadla v plamenech, nekam na louku
  • Za rok to mozna bude i hratelny, ale taky to bude stat 1/2 $$$ co ted, takze kupovat to ted jen proto, aby to clovek dal do skrine a modlil se ten rok .... to muze leda blazen. Ono se totiz taky klidne muze stat, ze za mesic, dva... tomu stopnou support a zadnej dalsi patch nebude.
  • Ja skôr dúfam, že vývojári Rise of Flight sa časom pustia do simulátoru z 2.sv (vraj to majú v pláne), lebo v porovnaní s nimi mi Oleg pribadá ako senilný dedo *2*
  • Panove, tomuhle rikam recenze, jednim slovem YES!
  • A v jaké verzy byl ten recenzovaný IL2-CoD? Ví to někdo?
  • Zayl
    Pro některé lidi (mě nevyjímaje) se jedno s druhým nevylučuje.

Ale beru že někoho nemusí bavit dvě hodiny rýt křídlěm do země než se naučí odlepit od země....
  • Takovej potencial a takhle to zvojtit.Pro me osobne zklamani,doufam ze to dotahnou do zdarneho konce.
  • Konečně spravedlivé hodnocení.
  • Za rok z toho bude dobrý simulátor. Ale nie dobrá hra.
  • Hele kucka. Uplne jste me rozzarili. Lepsi dialog jsem uz dlouho nevidel. Dik za lepsi naladu a nemyslim to nijak zle. Jen tak jak jsem to napsal :-)
  • no v poslednim beta patchi uz jsou zvuky docela vylepseny - http://youtu.be/BIzzsh-uUKI ale stejne maji este co delat...
  • Až ti ten tvůj Warthog jednou žuchne, tak jsi mě potkal v Ka-50 Hokum *2*.
    Píšu jednou, protože mi ještě chvíli bude trvat, než se to naučím používat - tak dva tři roky *2*. Ale pozor, už to umím "oživit" a vzlétnout. Bohužel tím to končí, většinou to hned roznesu do nejbližšího pole.
    DCS je úžasná záležitost *14*
  • Jasne, sedm let vývoje je příliš krátka doba, hnusné netrpělivé UBI.
  • ano ano DCS A-10 je spasa "simulantov" :) v case, ked uz som si myslel, ze simulator komplexny ako F4AF uz nikdy nevyjde...
  • ano presne tak, uspechane datum vydani nebyla chyba vyvojaru, ale ubisoftu
  • No, tak zastaralá hudba... Jestli myslí tu dechovku, tak ta je tématická k době a oblasti, kdy se vedla bitva o británii. Il2:COD se měl původně jmenovat Storm of war: battle of britain, měl být pokračováním Battle of britain:wings of victory a ne il2:1946. Proto tam chybí ruské stroje. To, že hra vyšla moc brzo, není chyba vývojářů, ale UBISOFTu, který nejprve celý tým po dokončení IL2: propustil a když viděl, že dělají něco hodně očekávaného, tak je zase vzal zpět a vydání simulátoru velice uspěchal, aby na ní vydělal. Tím si naštěstí zajistili to, že Oleg Maddox už zaručeně s ubisoftem nikdy nebude spolupracovat.
  • Zlatý Rie of flight.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit