Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja skôr dúfam, že vývojári Rise of Flight sa časom pustia do simulátoru z 2.sv (vraj to majú v pláne), lebo v porovnaní s nimi mi Oleg pribadá ako senilný dedo *2*
  • Za rok z toho bude dobrý simulátor. Ale nie dobrá hra.
    • Zayl
      Pro některé lidi (mě nevyjímaje) se jedno s druhým nevylučuje.

Ale beru že někoho nemusí bavit dvě hodiny rýt křídlěm do země než se naučí odlepit od země....
      • co vsichni maji s tim odlepovanim od zeme? sturmovika jsme hravali po siti a zas takova veda aby se to nekdo ucil hodinu to nebyla, mozna na ty hrozny hlineny draze na Iwo Jime kdyz si clovek nalozil nejtezsi bomby, tam to pekne drncalo a obcas to nedopadlo dobre :D

mnohem horsi bylo pristavani, bez motoru s pulkou letadla v plamenech, nekam na louku
        • Tak mě vzlet/přistání ve starém IL2 nikdy moc problém nedělalo, jak na klacku, tak na klávesnici. Nejtěžší je při vzletu na klávesnici udržet směr, protože se na keyboardu blbě ovládá kormidlo (na joysticku už vůbec... kdo to má pak srovnávat do původní polohy :)). Uvidíme pár měsíců... Jestli se to dotáhne na kvalitu starého Šturma, tak bych do toho možná i šel... ale ta letadla mi budu chybět (rozumněj: USAF, Japoncí, sověti).
  • Za rok to mozna bude i hratelny, ale taky to bude stat 1/2 $$$ co ted, takze kupovat to ted jen proto, aby to clovek dal do skrine a modlil se ten rok .... to muze leda blazen. Ono se totiz taky klidne muze stat, ze za mesic, dva... tomu stopnou support a zadnej dalsi patch nebude.
  • Pise se rok 2014 a je to porad stejne prazdna a nedotazena hra. Myslite, ze velikost krabicky vyvojarum umozni narvat si to tam, kam to patri? Protoze k nicemu jinemu CoD proste neni ani po tech nekolika letech.... RIP
    • Team Fusion z toho dělá špičkový sim
  • To už bude lepší nainstaovat IL2-1946 a vylepšit modama. Grafické mody jsou uchvatné
  • Takovej potencial a takhle to zvojtit.Pro me osobne zklamani,doufam ze to dotahnou do zdarneho konce.
  • som si to kupil a zazitok je asi taky. V den vydania som ani nevedel sundat stihacku a pred dvomi tyzdnami uz to islo. Pritom zasahy boli ok. Nedalo sa pripojit na multak a uz som to ani neskusal. Proste nemam asi na to nervy. Toto je prve sklamanie a druhe nad grafikou /daka plechova/ a malym mnozstvom map v Red Orchestre. Pritom su tam veci v o ktorych sa moze nejakym hram iba zdat ale grafika nula bodov. Ten Sturmovik pekne pochovali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit