Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Měl jsem strach ze špatného technického stavu při vydání bety, ale z prvních názorů to vypadá, že to bude dobré.

    Tohle mě navnadilo. Možná neodolám a v pátek začnu nějakou očistu. Ještě nevím proti komu, protože ve světě Warhammeru se dá spolehnout jenom na jednu věc: všichni se nenávidí navzájem 😂

  • Stephano

    Ačkoliv TW jsem měl na druhém místě za Crusader Kings III, vlastním všechny díly. Takže se také těším, jsem hlavně zvědavý na čas mezi tahy (mám nový PC), bude to určitě jízda. Akorát, koho si vybrat? :D Těším se na případný longplay. :)

    • Derp_1337

      Jo, volba frakce a hrdiny je vždycky těžká. Tolik možností!!! A prakticky každá možnost velmi unikátní 😀

  • Musím říci, že i když jsem zatím v Immortal Empire nahrál jen 10 hodin, zatím, hodnotím kladně optimalizaci, je rozhodně lepší než u dvojky když vyšlo Mortal Empire. Frakce jsou pěkné rozmístěné, a tahy netrvají tak dlouho, i když hraju to zatím se dvěma kámoši. Teď už jen čekám na Chaos Dwarfs, Hinterland od Khuresh, Kingdom od Ind a Nippon, i když indska větev Beastmanů nebo Fellbeast frakce by se mi taky líbila...

  • tuco

    zitra v 16:00

    ---

    Je pravda, že strašně moc pohybujících se koleček v soukolí občas může způsobit menší či větší zádrhel. ... a já zbytek kampaně strávil celkem zábavnou, ale smysl a důvod postrádající anihilační válkou proti hordě ještěrek.

    To je dobry postreh, nicmene prave takova dynamika, ktera se mimochodem v minulosti menila dle DLC a patchu, dava tem co o to stoji 100s hodin znovuhratelnosti. Moc pohybujicich se kolecek. Nejen, ze jich je moc, ale i jejich moc :)

  • Tak já zatím zkoušel právě Karla a je pravda že ve 20 tahu říše skoro neexistovala ve 25 jsem pořizoval 4 hrdinu ( to už byl Karel na levelu 17 ) a ve 30 tahu sem se vyhrabal z nejhoršího jenže to už mě místo Festuse začíná otravovat Carstein z východu a orkové z jihu a ze západu mě napadne ten kdo vyhraje mezi marienbugem a bertonii . A já se nemůžu ani hnout ze severních provincii . Protože jinak mi je zase pozere chaoz Norska nebo bestie . Na druhou stranu mi tohle apokalyptické šílenství ani trochu nevadí . Za mě pecka . 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit