Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines
    Hru jsem si vyhlédl na STEAMu, ale s jejím nákupem váhám a dnes ještě více, po téhle dobré recenzce a recenzemi na STEAMu. Prostě nebudu in a hru koupím, až po pár updatech a DLCčkách, o nic asi nepřijdu a zůstanu tak i nadále fandou PARADOXích her.....
  • Inquisitor

    U her od Paradoxu se stává dobrým zvykem počkat rok, dva až se naplní obsahem a vytříbí se ty důležité dlc. Asi to ani Paradoxu nevadí, že při launchy nemají největší prodeje, ale zase dlouhodobě stálý příjem z dlc. Hra žije pár let a stále vydělává a možná i víc než na počátku. Na druhou stranu to není úplně fér vydat poloprázdnou hru. To už je dovedený do extrému a nemusí se jim to vyplatit. Mám jejich hry rád, ale přijde mi hřeší na svoje fanoušky a takový přístup se mi rozhodně nelíbí. Holt jim to zatim funguje, takže jim naskakují v očích jenom dolary.

  • red.eagle.792197
    Nejak mi unika zmysel kúpi tejto hry v jej aktuálnom stave.. mám rád anticky Rím , ale postačuje mi moj brutalne vymodovany Rome 1 total war a brutallne nevymodovany ale graficky pekny Rome 2 total war, a ked mam chut na paradox hru tak je tu vynikajúci Stellaris. Možno niekedy o 3 roky ked bude Imperator plnohodnotna hra bude to stat za to skusit,len zial bude sice stat 4  eura na steame ale všetky DLC budu zhruba za 120 eur:))
  • Jack1947

    To neřeš ten už dávno je celej zaslepenej.

  • Hidden

    U posledniho HoI mi ani tak (v soucasne podobe, hned po vydani jsem nekupoval) nevadil nedostatek funkci, jako spise naprosto uchylne chovani AI. Kuprikladu, za Spojence jsem si riskantne dovolil provest vylodeni na Sicilii velice casne s naslednym pokusem prejit az do Italie a dostal jsem pekne na zadek. K memu prekvapeni, o neco pozdeji tam dorazilo par sedlaku holandskych exilovych jednotek s vidlemi a celkem zdatne se probouchali nepratelskou obranou, ackoliv tam Italove mezitim presunuli par dalsich jednotek. Zrejme je chytli na odpoledni sieste nebo behem akutniho nedostatku spaget v polni kuchyni, protoze jinak si to nedovedu vysvetlit. A podobne obskurni situace se tam dely az tak bezne, ze mi to tu hru i celkem znechutilo. Mozna i dobre, ze do ni vice nepridavali, protoze to by byl teprve cirkus. ;)

  • Ta hra je výrazně jinak zaměřená, ale slabší bych neřekl.

    Velmi mě zklamalo hlavně nové HoI, to je pěkně prázdné doteď.

  • walltar

    CK2 asi ne... ale přemýšlím jak na tom byla při vydání EU4 protože ta mě dodnes příjde trochu slabší oproti CK2.

  • Daver

    Paradox koukám naskočilo na The Sims stajl. Na jedny Sims vyjde hromada DLC, pak vyjde novej díl, boom, nic z předešlého neni přeneseno aby se mohli zase prodávat DLC.

  • S recenzí nelze než souhlasit. Mám ve hře aktuálně něco málo přes 40 hodin a na nějakou dobu zůstane odložená. Stejně jako třeba poslední HoI je při vydání velmi prázdná a naprosto se ztotožňuji s Vaškovým názorem, že kromě válčení tam není co dělat. Možná mě jen klame paměť, ale CK II nebyla při vydání až tak prázdná. Z nových paradoxích her pro mě byla a dosud je nejpozitivnějším překvapením Stellaris, vůči níž jsem byl před vydáním značně skeptický.

  • Murlock

    Z recenzí na Steamu div mi nevzplál monitor. Takhle spravedlivě nasranou komunitu člověk už dlouho neviděl. Ale což, lid promluvil.

  • Hidden

    Diky za recenzi. Po Imperatorovi jsem i docela pokukoval, ale Paradox si s temi DLC prodavane ne za uplne maly peniz k celkem hole hre uz opravdu podrezava vetev. Za par let ve sleve, az to uvedou do nejakeho prijatelneho stavu v ramci updatu zdarma (jako bocni efekt DLC), mozna. A bonusem muze byt, pokud k tomu pridaji dobre zpracovanou nejmenovanou galskou vesnici, abych  mohl na konci tazeni v Rime slavnostne zahalekat: "Ahoj Julku!" ;)

  • Llour

    Nemám problém hrám odpouštět chyby nebo zmršené UI, to vše se dá časem pořešit. Co ale nesnáším je nedostatek obsahu. Imperator Rome je prostě ohlodaná kost. Je to mix všech předchozích her od Paradoxu. 

    Problém je v tom, že všechny funkce a možnosti, které Paradox ve formě nechutně drahých DLCček přidal do EU IV a CK 2 (a udělal z nich tak SUPER hry) z této hry odstranil a bude se nám je teď všechny podruhé snažit prodat. A tento přístup naštval už i jinak  věrnou komunitu...viz. 39% hodnocení na steamu 🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit