Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KamilZm

    Koupil jsem to, zkusil jsem to, ale výsledek byl refund.  To uživatelské rozhraní je příšerné. Např. mít tmavě šedé písmo na světlejším šedém pozadí je úlet. Posun mapy myší je děs. Myš nemá možnost HW kurzoru, takže je cítit mírný lag i na PC s GTX 2070 a i9-9900K. Na 32" 4K i se zapnutým UI scalling na 150 % jsou některé texty obtížně čitelné. 

    Když jsem v nastavení zkoumal, co znamenají položky, tak jsem z názvů netušil. Až asi za 30 sec. jsem si všiml, že se při najetí nad položku v rohu vpravo nahoře zobrazí krátký popis (pokud máte velký monitor, tak si toho opravdu nevšimnete). Takže přeostříte 40cm jinde, abyste si to přečetli a pak zase zpět a tak dál. 

    Orientace v GUI a ovládání je problém sám o sobě, strašně nepřehledné, až zmatečné. Ikony často nic neřeknou. V dialozích nejde vizuálně poznat, na co jde kliknout a na co ne (musíte zkoušet najet myší). 

    Přiznávám, že jsem nepřekousnul ani tutoriál, tak mě to vadilo. Nevadila mi ne moc hezká grafika, ale to UX a GUI nedávám. Možná, že kdybych vydržel a zvykl si, tak by se mi to dostalo do krve a neřešil bych to.

    Je to pro škoda, autor tam určitě odvedl spoustu práce a je to velké dílo. Navíc skvělá čeština tuším od Filipa Ženíška. 

    PS: A nemám rád hry, které mají i přes Steam ještě další vlastní launcher (takže ji spouštíte na 2x) a u kterých nejde nijak přeskočit úvodní "reklamní" animace (a když při ní bušíte do Esc aby to přestalo, tak se vám podaří celou hru ukončit). 

    • Derp_1337

      Díky, že jsi rozepsal hodnocení toho UI. Autor článku to jenom zkráceně shrnul ohodnocením "nepříliš přívětivé uživatelské rozhraní".

  • ravux

    Jen jeden comment? To tuhle ceskou hru nikdo nehraje? :-o

    • Derp_1337

      Je prostředek léta a (navzdory Covidu a poplachu, které se snaží vyvolat média) je spousta lidí na dovolené. Navíc je venku hezky a tak si lidi radši zajdou někam ven než něco hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit