Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proky

20 euro za 4 hodiny je to tak na hranici pro mě, takže chápu, že třeba na steamu to může mít nižší hodnocení vzhledem k poměru cena/délka. Chápu, že když tu recenzi dostane recenzent zadarmo, tak prostě tomu dá 80 %, ale kdyby to koupil ze svého, dal by stále těch 80 %?

• Smegma

Na tom něco bude. To mě vůbec nenapadlo 🙃

• dworkin

Za nepříznivý poměr cena/obsah by se měly strhávat body, bohužel recenzenti mají hry zadarmo, takže tomu není přikládána náležitá váha.

• Tezko se hodnoti palcem nahoru a dolu zaroven kvalita a hodnota.

• U DLC není 4 hodiny tak úplně málo. Záleží nakonec na ceně: cena/délka.

• Derp_1337

Tak při hraní nebo při psaní recenze je nejdůležitější, jak moc to člověka baví, ne? Délka hry není zrovna dobrým ukazatelem "kvality". 

Radši kratší a přímočařejší hru, která je nacpaná akcí a zábavou, než velkou, nudnou a zdlouhavou open world hru.

To už je pak na každém hráči zvážit, jak je hra dlouhá a jestli to stojí za ty peníze. Na Steamu to DLC má 55%, protože většina hráčů má dojem, že ty 4 hodiny hraní nestojí za 20€. 😂

• Souhlasím, je to krátké, ale hádanky a atmosféra dobrá.

• skola je tak 200 dni v roce (a na vejsce jeste min), takze ma 165 ma mordovani nacku

• Smegma

A nezažil toho ten Indy už nějak moc? Pokud se nepletu tak ještě učí ve škole. Já samozřejmě nechci aby to znělo jako nějaký rejpání, ale prostě už mi přijde zvláštní že lítá po světě, morduje nácky a ještě u toho zvládá plnit praxi 😀

• Reeki

70% dát 4hodinovemu dlc, tak to už chce mít opravdu velké koule.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit