Přejít na výpis diskuzí
Infinitum - česká onlinovka se světovými ambicemi
9.4.2013 | Jan Horčík
77 příspěvků
-
Kolik to stojí?
-
http://vimeo.com/6406119
-
Jenom nevím, jestli je rozumné se zaměřit na zahraniční trh až v pozdější fázi.
-
-
Někdo na to koule holt nemá *3* Každý přístup má svá pro a proti.
-
-
chybí plzeň
-
Jo kde jsou ty casy kdy jsem ja a muj hrdiny BUNDESWEHR vedli valku proti celemu svetu :) Hra je dobra, komunita je skvela, vrele doporucuji, ovsem pozor. Zere to az prilis mnoho casu. Bitva zacne v patek a skonci v nedeli ... za tu dobu naspite tak 4 hodiny :)
-
-
naopak komunita tam šla do kelu ;) *1*
-
-
fakt? aby ne. 'Všichni' to zabalili s tim, že se vrátěj, až to poběží pořádně. Osobně jsem to zkoušel na podzim, po roce od slavného multiclashe Trojdohody, Hradní stráže, Al-Husitá a teroristů (epič times!). Hra se skoro nikam nehla. Trpí stejnými problémy a přitom ještě začala vyžadovat ještě víc času (díky misím).
-
-
Stanley - my stáli bokem jako spojenci Trojdohody a Hradní stráže, přeci. A když nás rozprasili teroristi, nikdo nám nevyjel na pomoc. ::nostalgia'd::
-
-
True! To už bylo v době, kdy jsem si dokonce uzurpoval město poblíž vás... Konečně jsem nemusel cestovat přes celou republiku, jen abych podpořil útok (stejně jsem cestou přišel nejméně o polovinu jednotek :/). :D
-
Jojo, to bylo jedno z těch "rozumných" rozhodnutí kdy se meloun s anaxem začali nudit a tak začali napadat naše spojence *8* a vysvětluj jim to, že jsou teroristi vlastně ti hodní *1*
-
Jo proto bylo dobre bojovat proti vsem :D :D :D
-
-
ty máš co povidat. tys byl taky náš spojenec *15*
-
-
-
A hle, nebyla náhodou brahmína součástí jednoho z těchto paktů? Bo si pamatuji, že jsem byl něčeho takového součástí. :D
-
Ach ano, sladká to doba Trojdohody *14* *1*
-
No ja bych se i vratil, ale nemam cas u toho sedet 24/7 ... mozna az mne v praci povysej a budu moci delat vetsinu casu z domu :D
-
Jak časté jsou tam aktualizace a přídavky?
-
-
Malo jste je strileli :D
-
-
-
Baník Ostrava :)
http://games.cz.imag3box.com/uploads/stadion-banik-ostrava-infinitum-cz_-game14391-img204486.jpg
Nejlepší je, že i když tady v Praze třeba na Václaváku člověk zařve Baník p*č*, tak nepřiletí rána, ale z povzdálí se ozve.. "baník p*č*!" :D -
-
To bude tim, že je vás tady jak štěnic v ruskym kině.
-
Za ostravu bych chtěl hrát já. Pronajal bych jí na chemické a jaderné pokusy. Jednoznačně nejhnusnější město, co jsem kdy navštivil. A ten vzduch - to se mi ani nechtělo věřit. Ještě je dobrej Bohumín - ten teda Ostravu překonává ve všem, ale beru ho v podstatě za součást Ostravy. *4*
-
-
Vy centralisti si jednou uvědomíte, že cíleným opomíjením Moravskoslezského kraje berete enormní množství prostředků celé republice. Ale v ten moment, kdy si to uvědomíte, už bude pozdě (čímž nevylučuju, že není pozdě už teď). Jakmile Polsko nakopne růst, a MS kraj bude vylidněný, bez infrastruktury, bez investic a bez obchodu, ujede celé zemi vlak. Němci už do nás prachy pumpovat nebudou. Bude na výběr: Stagnovat, nebo dojit Polsko. A bez alespoň dobře udržovaného MS kraje to nepůjde.
BTW neskonale mě fascinuje, že drtivá většina obyvatel Čech nemá nejmenší ponětí, že MS kraj má 230 obyvatel na km^2, což je suverénně nejvíc ze 13 normálních krajů. Nebo že Ostravská aglomerace má přes milion obyvatel, a je součástí PĚTIMILIONOVÉ Slezské metropolitní oblasti. -
-
Dovolím si jen poupravit, že Ostravská aglomerace má kolem půl milionu (ta hustota obyvatelstva sedí) a Slezská metropolitní oblast asi zhruba 4 miliony (z toho 1 milion v ČR). Jinak samozřejmě docela souhlasím.
-
-
To samozřejmě záleží, jakou zvolíš metodiku. ESPON 2007 říká:
FUA Ostrava - 983k obyvatel
Silesian-Moravian polycentric metro. area - 5,294M obyvatel
-
-
Co jsi jako myslel tim posledním odstavcem? Proč by jsme to měli vědět? Je to nějaká zásadní informace?
-
-
Ty jsi OK s tím, že dvě třetiny republiky ignorují metropolitní oblast dvakrát větší, než je Praha s celým středočeským krajem dohromady? Já ne.
-
-
No a co s tim jako mám dělat. Ale díky za poučení.
-
-
-
-
Pokud jsi z Prahy nebo nějakého většího města tak se ti nemůžu než vysmát, protože vzduch tam nemáte o moc lepší. Je pravda, že vzduchu v Ostravě není nejlepší, ale ukaž mi v ČR město s tolika industriálními památkami jako má Ostrava.
Nejen pozůstatky industriální minulosti, ale i kulturním životem je Ostrava známá. A nemám teď na mysli umírající Stodolní.
Ostrava je krásná... -
-
Nikoliv české dráhy, ale Ostrava jest poezií svého druhu.
-
Na okatý trolling pls nereagovat :) Vzduch je nap*č* skoro ve všech velkých městech :)
-
-
No na Ostravsku je to ošemetné, protože Polsko v pohraničí kašle na nějaké emisní limity a všechno to fouká k nám. v MS kraji už takřka žádný těžký průmysl (ty zbytky se nedají rovnat s tím, co tam bylo před rokem 89) nejede a všude jsou produkované emise hlídané bedlivěji, než oko v hlavě.
-
-
-
Řekněme souboj za úsvitu? Máte poslední možnost svá slova odvolat pane. *16*
-
V Ostravě jsem asi před dvěma lety spal v opuštěné nemocnici, zajímavej zážitek.
+ Nebylo dobrý hned na nádraží křičet že jsme z Prahy. -
-
Stačí se zeptat na cestu do centra. Dostane se ti odpovědi, že do centra ani nedojedeš *3*
(pro vztahovačné, znovu opakuji, mrkací smajlík) -
-
Když ti ta otázka trvá dvě minuty...
..pošlu tě akurat do pič*. -
-
Souhlasím. V Ostravě jsem se narodila, v Praze chvíli žila, ale nejvíc se mi zatím líbí současný pobyt v Brně *4*.
-
To ani tohle nedokážeš vzít s nadhledem? *3* A to jsem to psal neutrálně. Když jsem ten vtip slyšel, zasmál jsem se mu jako Ostravák, žijící v Praze, co by chtěl žit v Brně....
Jsem tady asi kurde koukám nechtě rozjel metropolitní flame :/ Jsem zapomněl, že se tady snad zpravidla hnedle musí někdo pohádat.... *16*
-
-
-
-
-
-
"A ty zahraniční zase české hráče nepřitahují v takové míře, aby bylo zajímavé se jim věnovat ve větší míře. Infinitum se to snaží změnit."
Jde vidět, že autor článku ví kulové o zahraničních hrách tohoto typu :) -
-
tady bylo myšleno herní magazíny
-
-
Ne nebylo. Napsal, že zahraniční nepřitahují hráče v takové míře, což je blbost.
-
-
-
Jojo, bavil jsem se na jedný zábavě s tvůrci a upřímně těm klukům přeju mnoho úspěchů se hrou! Protože si to fakt zaslouží ;)
-
-
To je ale krásny bubík. Pozri mojho. Momentálne ho volám Dutenko "Riťo" Bubbikkah. *12* *12* *12* *12* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
-
-
Sice offtopic, ale co... hezký hafan ;) až na tu prapodivnou přezdívku
-
-
-
"A ty zahraniční zase české hráče nepřitahují v takové míře, aby bylo zajímavé se jim věnovat ve větší míře."
Troufám si tvrdit, že v tomhle jste dost vedle. Onlinovky u nás hraje tolik lidí, že by to strčilo všechny AAA hry do kapsy.
Jenže, vy v redakci, si pod pojmem "hráč" představujete jen lidi, kteří u her musí trávit celý dny. -
-
alebo ludi ktory maju aspon 50 hier na steame
-
-
Ja se třepu na 18.4 na rozjezd taky české online webovky Coraabia.
-
-
Si tě zaplatili na propagandu? *2* *3*
-
-
karetna online web, no neviem, znie to tiez zaujimavo, tak neverim, ze si ho zaplatili :D aj ked viem ako si to myslel, bez tak, pozri sa na to http://www.facebook.com/coraabia a http://coraabia.cz/
-
-