Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Ja se třepu na 18.4 na rozjezd taky české online webovky Coraabia.
    • Si tě zaplatili na propagandu? *2* *3*
      • Kinet1c
        karetna online web, no neviem, znie to tiez zaujimavo, tak neverim, ze si ho zaplatili :D aj ked viem ako si to myslel, bez tak, pozri sa na to http://www.facebook.com/coraabia a http://coraabia.cz/
  • Dobrá hra
    Skutečně dobrá. Byl jsem s ní od naprostých začátku. Pak se stala pay to win. To mne odradilo od pokračování v jejím hraní.
    Ano je to pay to win. Již slyším námitky že ne.
    A proto hned z kraje říkám že já sám jsem byl pay to win hráč. Pokud jsem platil byl jsem v první desítce. A když jsem přestal platit zjistil jsem že "nejsem tak dobrý". Tuším že jsem byl zhruba na okolo 900. místě v celkovém pořadí.
    A to je vskutku špatný obchodní model.
    Ale samotný styl hry a atmosféry jsou úžasné.
    • Ahoj Infinitum pay to win? A to si ako na to prosim ťa prišiel? Tam si môžes maximalne kupiť zlatú prémiovú verziu a tým to hasne, stojí cca 130 kč mesačne. Môžeš byť miliardár, ale nič iné si kúpit ne boost nemôžeš. Nič v zlom ale ty evidentne netušíš, čo je to pay to win system ;)
    • smejki
      usnadnění správy není pay2win
      • Pánové já to nemyslel nijak zle. Tu hru jsem miloval a trávil u ní desítky ba stovky hodin. Ale je pay to win.
        Masivní usnadnění zprávy jednotek tak i stavby - lepší produkční strom atd atd
        Skutečně věřte někomu kdo tu hru hrál velmi dlouhou dobu.
        • smejki
          já to hrál taky, takže...
          není to pay to win, dokud čas, který usnadnění ušetří, nepřekročí snesitelnou mez (když budu extrémní tak 16 hodin). Což tak není.
          není to pay to win, dokud nemáš boost, který normálním hraním nelze získat. Což tak není.
          Nebo teda nebylo. Nevim, jestli tam nejsou nějaký novoty.
        • vsechny tyhle hry typu travian,divoke kmeny, grepolis, infinitum jsou pay to win :P
    • XorxoxTalarius
      No nevim ... neoznacil bych to teda za Pay to Win, pod tim si predstavuju teda uplne jine veci :) Mas stejne moznosti jako platici hrac, to ze u toho nemuzes sedet porad je vec druha :)
    • souhlas, kamos to hraje a taky do toho cpe penize jak blazen a ja jenom kroutim hlavou *7*
  • DeDy
    Tento platební model brzo sežere sám sebe.
  • http://vimeo.com/6406119
  • smajdal
    Kolik to stojí?
  • Lawliet
    Inspirace známým prostředím se nezapře. http://i.imgur.com/QuOrdm0.jpg Za mě palec nahoru za stylizaci. *1* Mám rád tuhle pražskou architekturu.
  • XorxoxTalarius
    Jo kde jsou ty casy kdy jsem ja a muj hrdiny BUNDESWEHR vedli valku proti celemu svetu :) Hra je dobra, komunita je skvela, vrele doporucuji, ovsem pozor. Zere to az prilis mnoho casu. Bitva zacne v patek a skonci v nedeli ... za tu dobu naspite tak 4 hodiny :)
    • naopak komunita tam šla do kelu ;) *1*
      • smejki
        fakt? aby ne. 'Všichni' to zabalili s tim, že se vrátěj, až to poběží pořádně. Osobně jsem to zkoušel na podzim, po roce od slavného multiclashe Trojdohody, Hradní stráže, Al-Husitá a teroristů (epič times!). Hra se skoro nikam nehla. Trpí stejnými problémy a přitom ještě začala vyžadovat ještě víc času (díky misím).
        • smejki
          Stanley - my stáli bokem jako spojenci Trojdohody a Hradní stráže, přeci. A když nás rozprasili teroristi, nikdo nám nevyjel na pomoc. ::nostalgia'd::
          • StanleyCZ
            True! To už bylo v době, kdy jsem si dokonce uzurpoval město poblíž vás... Konečně jsem nemusel cestovat přes celou republiku, jen abych podpořil útok (stejně jsem cestou přišel nejméně o polovinu jednotek :/). :D
          • Jojo, to bylo jedno z těch "rozumných" rozhodnutí kdy se meloun s anaxem začali nudit a tak začali napadat naše spojence *8* a vysvětluj jim to, že jsou teroristi vlastně ti hodní *1*
          • XorxoxTalarius
            Jo proto bylo dobre bojovat proti vsem :D :D :D
            • smejki
              ty máš co povidat. tys byl taky náš spojenec *15*
        • StanleyCZ
          A hle, nebyla náhodou brahmína součástí jednoho z těchto paktů? Bo si pamatuji, že jsem byl něčeho takového součástí. :D
        • Ach ano, sladká to doba Trojdohody *14* *1*
        • XorxoxTalarius
          No ja bych se i vratil, ale nemam cas u toho sedet 24/7 ... mozna az mne v praci povysej a budu moci delat vetsinu casu z domu :D
        • Ellendway
          Jak časté jsou tam aktualizace a přídavky?
      • XorxoxTalarius
        Malo jste je strileli :D
  • repley
    Hru jsem měl možnost hrát na světě 5, 6 a 7 a musím říct že svět 7 už jsem nedohrál. Docela mi vadilo že byl vždy konec. A přišlo mi že i po docela krátké době. Hra naprosto vydařená, ale já jsem spíše na "nekonečnou" hru a boje mezi aliancemi a lidmi mezi sebou do nekonečna. Každý to samozřejmě má jinak, ale mě prostě vadil konec světa. Kdyby i po konci hra pokračovala a dalo se bojovat dále, hraji doteď. Něco na styl ikariamu ale v tomto kabátě *5*
    • Nekonečná hra typu ogame nebo divoké kmeny je pak o ničem když se nedostaneš ke konci serveru a je jedno kdy skončíš. někdy by to mohlo být delší ale je to o tom jak se spojí lidi a jací ten konkrétní svět hrají, pokud je tam jedna aliance co válcuje všechny že si na ní netroufnou nebo jich je tam více a pak se to řeže ( ale to záleží kdo je tam lognutý, přeci jen se známe ) *1*

Sardaukar
  • Daniell605
    chybí plzeň
  • skoda toho vykradenyho motivu z Requiem for a Dream... nechapu, ze si autori hudby pri produkci takove hudby myslej, jako, ze se to nepozna.
    • Mylite se, licenci pro pouziti v animaci jsme koupili v online databazi za tusim asi 150 dolaru. Za tyhle penize dobrou hudbu nikdo neslozi, a my jsme potrebovali mit animatik (neni ti uplne animace ale spise animatik) co nejdrive hotovy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit