zavřít
...

Inner Chains - recenze

Nitro tak temné a plné pokřivených běsů, až z něj mrazí do morku kostí. Děsiví obyvatelé myšlenek proti poutníkovi, který je sveřepě odhodlaný své (možná) pomyslné vnitřní řetězy zpřetrhat. Inner Chains se od svého oznámení jevila navýsost zajímavě. Potemnělý náboj, co tolik okouzloval v trailerech,...
  • Lupulin facebook.com
    14 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Chtělo by to podobně hodnotit víc her který mají fajn grafiku ale blbej gameplay....
    13.7.2017

    reagovat

    • Pavel (anonym)
      3 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Takové hry tady dostávají bod navíc za každé áčko, které mají za prachy nasypané do marketingu: takže u pořádných "tříáček" 3 body dolů a máš reálný stav věci:)
      13.7.2017

      reagovat

    • Honza (anonym)
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      To by propadla většina tříáčkových her....
      13.7.2017

      reagovat

  • turbo (anonym)
    11 souhlasí, 1 nesouhlasí
    A nedošlo k pouhému nepochopení záměru tvůrců? Nejedná se o walking simulátor s absencí příběhu?

    ;)

    Jinak pekelně barvitě dobrá recenze, pobavil jsem se. screeny prohlídnul, paráda. Nedávno tu byl jakýsi otřesně vypadající, ale prý dobrý dungeon od dvou programátorů. Tady máme zase grafické perly, ale bez obsahu. Nestálo by za to dát oba týmy dohromady? :)
    13.7.2017

    reagovat

    • aaa (anonym)
      5 souhlasí, 2 nesouhlasí
      přijde mi, že takových je hromada. Zajímavá hra zazděná pixleartem nebo něčím nekoukatelným a pak zase opečně grafické orgie bez nápadu.
      13.7.2017

      reagovat

  • Kallessin183 (anonym)
    5 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Musím říct, že to byla moc sympaticky naspaná recenze. Přečteno na jeden zátah :)

    Hra vypadá na screenech super, takže je škoda, že je zrovna tohle její největší předností...
    13.7.2017

    reagovat

  • frandapepa1 (anonym)
    0 souhlasí, 1 nesouhlasí
    jaká verze byla recenzovaná? Přijde mi že některý věci na který se nadávalo u recenze byly opraveny patchem
    13.7.2017

    reagovat

  • Honza (anonym)
    3 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Přehnaně negativní recenze. Nevím, jestli ingame video odpovídá nebo neodpovídá realitě, ale nic z toho, co autor popisuje jsem tam NEVIDĚL.
    13.7.2017

    reagovat

    • Kompost tiscali.cz
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      no a to je dovod preco sa recenzie nerobia z videi.
      ani moje nadsenie zo spracovania prostredia pred nakupom ma nezastavilo aby som to refundoval na steame. ako hra je to zufale a ako prehliadka gigerovskej poetiky to tiez za tu sumu neobstoji.
      13.7.2017 upraveno v 10:24

      reagovat

    • turbo (anonym)
      14 souhlasí, 3 nesouhlasí
      "Dobrý den, měl bych zájem o model tohoto vozu, ale kamarád se v něm byl projet a říkal, že strašlivě drncá a má malý rejd. Nevím, jestli kamarád tak trochu nekecá - díval jsem se na fotografie vozu a že by vůz drncal nebo měl malý rejd jsem NEVIDĚL".
      13.7.2017

      reagovat

      • Honza (anonym)
        2 souhlasí, 1 nesouhlasí
        Chápu... Jak píšu, nevím, nakolik se hra liší od přiloženého videa, ale napsat, že při výstřelu zbraně se kromě samotného grafického efektu nic neděje a recenzent má pocit, že háže cukrovou vatou, mi po shlédnutí videa příjde poněkud zcestné. Ono recenzovat hru podle "pocitů" je silně zavádějící a neobjektivní. Někomu, kdo hraje Doom 3 (sprinter race) se pohyb může zdát pomalý, ale z videa je patrné, že se postava pohybuje rychleji než 2 kilometry za 3 dny. Stupidita umělé inteligence ve hrách je bohužel v dnešní době standardem a pouze výjimečně se objeví hra, kde mají nepřátelé alespoň minimální snahu kooperace nebo se alespoň skrýt za překážku před palbou, nebo nedej bože vzít nohy na ramena. Recenze je psaná rádoby vtipnou formu ala Jára Cimrman, ale ve finále celé zveličování neduhů hry celou snahu o humor shazuje.
        13.7.2017

        reagovat

        • NeseN (anonym)
          0 souhlasí, 1 nesouhlasí
          hru mam a mohu potvrdit slova recenzenta.. skoda, moc jsem se tesil na nejakou dark Doomarinu..
          13.7.2017

          reagovat

        • Kompost tiscali.cz
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          "Ono recenzovat hru podle "pocitů" je silně zavádějící a neobjektivní."
          take subjektivne pocity z pohybu a odozvy zbrani/prostredia/nepriatelov su zrovna pri FPS dost dolezite.
          to je ako kupit si telefon ktoreho maximalne nastavenie hlasitosti zvonenia neprehlusi sum jarneho vanku a tvrdit ze predsa objektivne zvoni a je v poriadku. je to subjektivne vnimanie iba casti faktu pretoze objektivne sice zvoni ale sakra potichu. to iste plati pre strelbu alebo pohyb v Inner Chains - ano existuje ale sakra zle. rozhodne to ale nieje jediny problem tej hry...
          13.7.2017

          reagovat

  • MickeyMutant tiscali.cz
    8 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Nežádoucím vedlejším účinkem takové pěkné recenze je, že si tu pitomost chci zahrát, jen abych se přesvědčil, jak velká je to kravina.
    13.7.2017

    reagovat

    • Jack1947 tiscali.cz
      2 souhlasí, 5 nesouhlasí
      Neřikám že nehratelné aler bohužel to dopadlo hůře než prezentovali, taková škoda ty jo. Mohla to bejt obstojná akce na způsob Jericho ale lepší.

      Nemliuvě o trapným bosovy na konci ten to celé pohřbil.
      13.7.2017 upraveno v 07:09

      reagovat

    • Miyamoto (anonym)
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Radši se ani nebudu ptát, kde všude ještě podobnou analogii praktikuješ *1*
      13.7.2017

      reagovat

    • frandapepa1 (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      já bych počkal na pár patchů
      17.7.2017

      reagovat

  • Blargh (anonym)
    5 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Recenze obsahuje takové množství přirovnaní jako srovnaná hromada polen.
    13.7.2017

    reagovat

  • deathfish mojeid.cz
    1 souhlasí, 2 nesouhlasí
    To je škoda, vypadalo to fakt dobře. Co sakra dělají testeři, když toto nechají projít? Je to škoda hlavně proto, že si mnoho lidí teď řekne "Takhle špatné? Tak to nic, raději si zahraju něco jiného." a zapomenou na ní. Přitom pokud to vývojáři opraví, bude to třeba za pár měsíců dobrá hra, která by získala aspoň 7/10.
    12.7.2017

    reagovat

  • Wolcroe (anonym)
    8 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Dobrý, zasmál jsem se. :o)
    12.7.2017

    reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.162.241.40.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.